RX 570 sistem açılmıyor

rmznkx7

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam Gigabyte RX 570 4 GB ekran kartım vardı içini düzenli 6 ayda bir temizlerdim bakım yapardım ve tekrar bakımını yaptım ama ondan sonra bilgisayarım açılmadı sorunun ekran kartında olduğunu anladım arkadaşımda olan Sapphire RX 570 8 GB olan versiyonunj taktim gene bir şey değişmedi RAM'leri de değiştirdik problem RAM'de de değil bilgisayar çalışıyor fanlar falan her şey okey ama BIOS dahil girmiyor sadece ekrana görüntü display kablosunu taktigimda sinyal yok diyor ve siyah ekranda kalıyor klavye mouse ışıkları yanıyor güç kaynağıda sistemi çalıştırıyor sorun nerede kafayı yemek üzereyim bilgisayarcı da bulamadı.

Şu anki sistem:
Corsair Vengeance 8 GB RAM.
Sapphire RX 570 8 GB.
R5 5500.
B450 m a promax.
Yardım edin kafayı yiyeceğim 2 haftadır.
Ekstra olarak arıza ışığı yanmıyor anakarta.

Ekstra olarak farklı monitörde de denedim.

Herkese selam Gigabyte RX 570 4 GB ekran kartım vardı içini düzenli 6 ayda bir temizlerdim bakım yapardım ve tekrar bakımını yaptım ama ondan sonra bilgisayarım açılmadı sorunun ekran kartında olduğunu anladım arkadaşımda olan Sapphire RX 570 8 GB olan versiyonunj taktim gene bir şey değişmedi RAM'leri de değiştirdik problem RAM'de de değil bilgisayar çalışıyor fanlar falan her şey okey ama BIOS dahil girmiyor sadece ekrana görüntü display kablosunu taktigimda sinyal yok diyor ve siyah ekranda kalıyor klavye mouse ışıkları yanıyor güç kaynağıda sistemi çalıştırıyor sorun nerede kafayı yemek üzereyim bilgisayarcı da bulamadı.

Şu anki sistem:
Corsair Vengeance 8 GB RAM.
Sapphire RX 570 8 GB.
R5 5500.
B450 m a promax.
Yardım edin kafayı yiyeceğim 2 haftadır.
Ekstra olarak arıza ışığı yanmıyor anakarta.

Ekstra olarak farklı monitörde de denedim.

Hocam BIOS pili sıkıntılıdır belki denediniz mi değiştirmeyi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı