RX 570 sistem hiçbir oyun açılmıyor

Furkyy

Decapat
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullandığım bilgisayarım 2 gün önce ne olduysa hiçbir oyunu açmamaya başladı oyunu açtığımda 0 ile 1 FPS arasında gidip geliyor ve inanılmaz derecede kasıyor Chrome'ye ve Adobe Ps'ye girdğimde sorun yaşamıyorum.

Bahsettiğim oyunlar Minecraft GTA VC gibi oyunlar sistemin kaldırmaması imkansız.

-RX 570 4 GB Gigabyte Aorus.
-750 Watt PSU Xigmatek shogun g.
-Intel i5 7500(stok fan)
-1 TB 7200 RPM WD harddisk.
-120 GB Kingston SSD.
8 GB DDR4 2133 MHz Kingston RAM.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullandığım bilgisayarım 2 gün önce ne olduysa hiçbir oyunu açmamaya başladı oyunu açtığımda 0 ile 1 FPS arasında gidip geliyor ve inanılmaz derecede kasıyor Chrome'ye ve Adobe Ps'ye girdğimde sorun yaşamıyorum.

Bahsettiğim oyunlar Minecraft GTA VC gibi oyunlar sistemin kaldırmaması imkansız.

-RX 570 4 GB Gigabyte Aorus.
-750 Watt PSU Xigmatek shogun g.
-Intel i5 7500(stok fan)
-1 TB 7200 RPM WD harddisk.
-120 GB Kingston SSD.
8 GB DDR4 2133 MHz Kingston RAM.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartının ve işlemcinin termal macunlarını en son ne zaman yenilediniz? Bu sistemde Gta 5 gibi bir oyunu bile kasmadan, orta - yüksek ayarlarda + çözünürlükte oynamanız gerekirdi.

Ekran kartının ve işlemcinin termal macunlarını en son ne zaman yenilediniz? Bu sistemde Gta 5 gibi bir oyunu bile kasmadan, orta - yüksek ayarlarda + çözünürlükte oynamanız gerekirdi.

3 gün önce işlemcinin yeniledik ekran kartı 5 ay geçmiştir
Driverleri DDU ile silip geri yükler misiniz?
nasıl yapıldığını bilmiyorum ki aga yardımcı olabilirsen yapabilirim

3 gün önce işlemcinin yeniledik ekran kartı 5 ay geçmiştir

nasıl yapıldığını bilmiyorum ki aga yardımcı olabilirsen yapabilirim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri uygulayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı