RX 570 sistem kötü mü?

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
Evet, SSD'yi saymayın yerine düzgün bir şey aldım. RAM'ler 16'lık normalde, o ayrı sipariş olduğu için bir arada değil. Yorumlarınızı alayım. Linç yesem bu kadar ağlamazdım. Kazık yemedim, kazığa oturdum resmen.

IMG_20200829_213611_178.jpg

Bu arada kasayı aldım, 14 günü geçti ve sistem montajlı aldığım için iadesi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar masraf döktüğünüze göre sorunun cevabı değişir. Lâkin şöyle bir durum var genel olarak baktığımda parçalar hep kaliteli markalar/modeller. Yani örneğin kasanız çok iyi işlemciniz de bir o kadar iyi denilebilir. Soğutması en iyi olan Ekran kartı markasından birini almışsınız. Ekran kartınızdan başka hiçbir parça kötü gözükmüyor. Yani tabi ki yine de RX 570'de günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynatabiliyor. Fakat onun yerine 1660 Super veya seviyesinde bir kart almış olsaydınız daha iyi olurdu. Eğer para ekleyebilirim diyorsanız ekran kartınızı satıp daha iyi bir model alabilirsiniz. Yine de moralinizi çok bozmayın derim. Sisteminiz gayet iyi. Hele ki döviz kurunun bu kadar oynak olduğu şu dönemde Teknoloji iyice şans işine döndü zaten. En azından aldığınız parçaların marka/model açısından bir problemi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı