RX 570 sistem kötü mü?

SSD yine de pek iyi değil, daha iyisi tercih edilebilirdi. Ekran kartı dediğim gibi RX 570 yerine 1650S veya 5500XT olmalıydı.

Zaten en geç 6-7 ay sonra ekran kartını değiştireceğim. Yine en geç 9 ay sonra da anakartı değiştireceğim. Sanırım. Dolar belirler.
Sistemin fiyatını göremedim yazıyor da ben mi görmüyorum fiyatı görmeden kazık olup olmadığını nereden anlıcaz.

İlk sayfadaki bir mesajımda yazdım. 4.9k.

Zaten en geç 6-7 ay sonra ekran kartını değiştireceğim. Yine en geç 9 ay sonra da anakartı değiştireceğim. Sanırım. Dolar belirler.

İlk sayfadaki bir mesajımda yazdım. 4.9k.

Tamam fiyat biraz fazla olmuş ama bilgisayarı eğlenmek için alıyorsun değil mi? Bu kadar kafaya takmamak lazım bu fiyata Turbox'dan RX 550 alanlar var onların yanında çok daha iyi bir sistem almışşın eğlenmene bak derim ben.

Bütün sistemi değiştiriyorsun, aldığın sistemin bir manası kalmadı böylelikle. Boşa masraf ettin.

Ya bir anakartı bir de ekran kartını değiştirsem tamam işte. 1650S diyorsunuz (1650 Super sanırım) aradaki fiyat farkı normalden fazlaydı ya da ben salaktım. Hal da salağım. Ne yapmam lazım.
Tamam fiyat biraz fazla olmuş ama bilgisayarı eğlenmek için alıyorsun değil mi? Bu kadar kafaya takmamak lazım bu fiyata Turbox'dan RX 550 alanlar var onların yanında çok daha iyi bir sistem almışın eğlenmene bak derim ben.

Tamam da işlemci ekran kartı uyumu çok şey. Belki de 2060 kaldırabilecek bir işlemcim var ama ben RX570 kullanıyorum. Anakartım ve ekran kartım güzel olsa her şey çözülür bence. 😞

Ya bir anakartı bir de ekran kartını değiştirsem tamam işte. 1650S diyorsunuz (1650 Super sanırım) aradaki fiyat farkı normalden fazlaydı ya da ben salaktım. Hala da salağım. Ne yapmam lazım?
1650S ile RX 570 arasında bahsettiğin kadar fazla bir fiyat farkı olmaması lazım. Yapman gereken ekran kartını ve SSD'ni satıp, yerine 1650 Super ve kaliteli bir SSD almak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı