RX 570 sistem kötü mü?

1650S ile RX 570 arasında bahsettiğin kadar fazla bir fiyat farkı olmaması lazım. Yapman gereken ekran kartını ve SSD'ni satıp, yerine 1650 Super ve kaliteli bir SSD almak.

Neden ekran kartını satsin ki RX 570 kötü bir kart değil şimdilik idare eder ileride 1660 gibi kartlara yönelir.

Ama almış kartı satıp 1650 Super alınca zarar edecek ve bence gereksiz şu an RX 570 kullanıp ileride 1650 Super'den daha iyi kartlar alabilir.
Dolar birden fırlıyor, ilerde ne olacak kim bilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Hazır RX 570 yeniyken ve fırsatı varken güzel bir fiyata satıp daha iyisini alması gerekiyor dolar tekrar çıkmadan bence.
SSD neden iyi değil?
Daha iyileri alınabilir manasında söylemiştim, yoksa berbat bir SSD değil. Adata'dan bahsediyorsan eğer işler değişir. Adata'nın SSD'lerinden bazıları kronik sorunlu ve fiyatını hak etmiyor.

Dolar birden fırlıyor, ileride ne olacak kim bilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Hazır RX 570 yeniyken ve fırsatı varken güzel bir fiyata satıp daha iyisini alması gerekiyor dolar tekrar çıkmadan bence.

Ne kadara satıcak RX 570'i ve 1650 Super 1700 bandında en ucuz RX 570'i en fazla 1200'e satabilir o da belki 500 TL'lik masraf bana gereksiz geliyor ileride nolacağını bilemeyiz belki de fiyatlar düşecek bence kişini kendi tercihine kalmış RX 570 tatmin etmiyorsa geçer 1650'ye.

Ne kadara satıcak RX 570'i ve 1650 Super 1700 bandında en ucuz RX 570'i en fazla 1200'e satabilir o da belki 500 TL'lik masraf bana gereksiz geliyor ileride nolacağını bilemeyiz belki de fiyatlar düşecek bence kişini kendi tercihine kalmış RX 570 tatmin etmiyorsa geçer 1650'ye.

Yok aga 1200E değil zaten yeni hiç kullanmadım sayılır çünkü SSD iadesi yapılırken kullanamadım pazartesi tekrar kavuşacağım. Benimki RX570 8 GB OC versiyon olduğundan sıfırı 1700TL bandında satılıyor.

Adam birkaç ay sonra ekran kartını değiştireceğini söylemiş, bunun anlamı üzerine para koyup upgrade yapacak. Birkaç ay sonra atıyorum 300 liraya upgrade yapacağına kurdan dolayı, şimdi 100 liraya upgrade yapsın. Kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum bunu, anlamak bu kadar mı zor?

Dolar birden fırlıyor, ileride ne olacak kim bilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Hazır RX 570 yeniyken ve fırsatı varken güzel bir fiyata satıp daha iyisini alması gerekiyor dolar tekrar çıkmadan bence.

Daha iyileri alınabilir manasında söylemiştim, yoksa berbat bir SSD değil. Adata'dan bahsediyorsan eğer işler değişir. Adata'nın SSD'lerinden bazıları kronik sorunlu ve fiyatını hak etmiyor.

Dolar evet birden fırlıyor ancak yapılan bazı testlerde (Nitro OC 4 GB) versiyonlu RX570'in Gigabyte GTX 1650 ekran kartını tokatladığı görülüyor. Ben de NVIDIA isterim elbet ancak paramın yettiği kadar.
Adam birkaç ay sonra ekran kartını değiştireceğini söylemiş, bunun anlamı üzerine para koyup upgrade yapacak. Birkaç ay sonra atıyorum 300 liraya upgrade yapacağına kurdan dolayı, şimdi 100 liraya upgrade yapsın. Kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum bunu, anlamak bu kadar mı zor?

Abicim bende şunu anlatmaya çalışıyorum. Şu anda benim param yok param tümüyle tükendim. 15 yaşında öğrenciyim ben zaten. Hem PC hem mobilyalar hem şu bu olunca benim param bitti. Yani PC konusunda ekstra bir şey almak istersem en az 6-7 ay sonra alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı