RX 570 sistemde Valheim oynarken ekran kartı sıcaklığı 76 derece oluyor

Don Juan Bolsa

Hectopat
Yer
New Mexico
Daha fazla  
Arkadaşlar Valheim'a girer girmez ekran kartı 76 derece oldu, oyundan çıkınca direkt 60 dereceye düştü. Ne yapmam lazım?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX570 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Valheim'a girer girmez ekran kartı 76 derece oldu, oyundan çıkınca direkt 60 dereceye düştü. Ne yapmam lazım?

Kart'ı alalı ne kadar oldu? Ben olsam kaliteli bir macun ile macun değişimi yapardım. RX570, RX580,RX590 bu kartların işlemcileri yüksek sıcaklıklarda genellikle arıza yapıyor ve reball işlemine gerek duyuluyor.

Discorddan ulaşır mısın? "exa55"

Kart'ı alalı ne kadar oldu? Ben olsam kaliteli bir macun ile macun değişimi yapardım. RX570, RX580,RX590 bu kartların işlemcileri yüksek sıcaklıklarda genellikle arıza yapıyor ve reball işlemine gerek duyuluyor.
Bende rx580 var ve oyunları genelde 80 derece civarında oynuyorum, şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı normal midir?

Oyundan kaynaklı bir sorun. 3060 12GB ekran kartımda oynarken benim de 75e falan çıkmıştı. 80e kadar gelmediği sürece sıkıntı yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı