RX 570 sistemde Valorant düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

jamiryoxd

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
250gb ssd 1tb hdd
Ekran kartı
Asus Rog RX 570
Anakart
İntel DH55TC
İşlemci
İntel Xenon X3450
Valorant'ta grafik ayarlarını en düşüğe alıyorum ancak görüntü kalitesi değişmiyor yüksek kalitede veriyor. Çözünürlük düşürüyorum ancak pek etkili olmuyor.

Sistem özelliklerim:
RX 570 8 GB.
Intel Xenon X3450 işlemci.
32 GB 4x8 RAM 1600MHz.
Intel DH55T.C. Anakart.
450watt PS.
FPS hep 100 civarı ve oyun drop yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun işlemcine göre normal olduğunu düşünüyorum bu değerlerin. Oyun açıkken arka planda açık bir şey olmamasına dikkat et. İşlemci macununu en son ne zaman yenilediniz?

Valorant'ta grafik ayarlarını en düşüğe alıyorum ancak görüntü kalitesi değişmiyor yüksek kalitede veriyor. Çözünürlük düşürüyorum ancak pek etkili olmuyor.

Sistem özelliklerim:
RX 570 8 GB.
Intel xenon X3450 işlemci.
32 GB 4x8 RAM 1600MHz.
Intel DH55T.C. Anakart.
450watt PS.
FPS hep 100 civarı ve oyun drop yiyor.

Dostum aldığın FPS o işlemciye göre gayet güzel Valorant ekran kartı oyunu değil drop yemen de darboğazdan kaynaklı ekran kartın işlemciye göre daha güçlü olduğundan dolayı drop yiyorsun. Valorant'ta ayarların hepsini düşük değil de orta yap ve filtrelemeyi 8X yap ekran kartını boşta bırakmayıp çalıştırarak drop sorunun çözersin belki. Sana verilecek en iyi tavsiye yakın zamanda yeni bir işlemci alman.

Dostum aldığın FPS o işlemciye göre gayet güzel Valorant ekran kartı oyunu değil drop yemen de darboğazdan kaynaklı ekran kartın işlemciye göre daha güçlü olduğundan dolayı drop yiyorsun. Valorant'ta ayarların hepsini düşük değil de orta yap ve filtrelemeyi 8X yap ekran kartını boşta bırakmayıp çalıştırarak drop sorunun çözersin belki. Sana verilecek en iyi tavsiye yakın zamanda yeni bir işlemci alman.
İşlemciyi hangi modelle değiştirmeliyim. 200 üstü fps almak istiyorum düşük ayarlarda.

İşlemciyi hangi modelle değiştirmeliyim. 200 üstü FPS almak istiyorum düşük ayarlarda. Intel DH55T.C. Anakart.

Şu an kullandığın işlemcinin anakartına takılacak en iyi işlemciden bir farkı yok. En iyilerinde biri de X3470 ama sana tavsiyem anakartını değiştirmen olur. İleriye dönük bir anakart tercih etmen çok iyi olacaktır.

işlemciyi hangi modelle değiştirmeliyim. 200 üstü fps almak istiyorum düşük ayarlarda.

Şu an kullandığın işlemcinin anakartına takılacak en iyi işlemciden bir farkı yok. En iyilerinde biri de X3470 ama sana tavsiyem anakartını değiştirmen olur. İleriye dönük bir anakart tercih etmen çok iyi olacaktır.
Önerin nedir ileriye dönük? Valorant Cs2'de 200 üstü fps alsam benim için yeterlidir, hikaye oyunlarını ps'den oynamayı tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı