RX 570 sisteme işlemci ve anakart önerisi

İşlemci olarak AMD. Kart olarak NVIDIA sana uygun.

Önerdiklerinizin üstünde bir işlemci anakart önerecek olsaydınız ne olurdu?
Bilgisayarım çok yavaşladı bu işlemci anakart takviyesi ile iyi sonuç alır mıyım hem oyunlar da hem de yayın ve edit işlerin de?

Önerdiklerinizin üstünde bir işlemci anakart önerecek olsaydınız ne olurdu?
Bilgisayarım çok yavaşladı bu işlemci anakart takviyesi ile iyi sonuç alır mıyım hem oyunlar da hem de yayın ve edit işlerin de?
AM4 zaten önü kapalı bir soket. Çok masrafa gerek yok. Alınabilecek ürünleri attım zaten. Ek olarak PC de yavaşlık seziyorsan disk sağlını kontrol et. HDD kullanıyorsan SSD geç.

Sağ olun hocam bir de son olarak bu işlemciye güzel de bir fan önerseniz.

Ve bir de söylemeyi unuttum AM5 geçecek olsam fiyat olarak ne kadar çıkar?

Aslında bütçeme yakın biraz zorlayıp AM5 geçmemi tavsiye eder misiniz?

Ve hangi parçalar ile bu fiyatı görürüm.

Sizi bayağı bir tuttum ama bilgim olmadığı için bir de bilgisayar ile bayağı haşır neşir olduğumdan performans önemli benim için.

Aslında bütçeme yakın biraz zorlayıp AM5 geçmemi tavsiye eder misiniz?

Ve hangi parçalar ile bu fiyatı görürüm.

Sizi bayağı bir tuttum ama bilgim olmadığı için bir de bilgisayar ile bayağı haşır neşir olduğumdan performans önemli benim için.
AM5 tabi ki daha uzun ömürlü platform. Ama mevcut sisteminde pek fark etmeyecektir söyleyeyim. Kartın falan düşük günümüz için çünkü. Ama sana örnek atayım. 13K civarı tutuyor.

Sağ olun hocam.

Eh bir de AM5'e de soğutma falan derken 14 15i bulacak neyse biz AM4'ten devam o zaman sizin önerileriniz ile güzel bir sisteme giriştik bakalım devamı nasıl olacak.

Sağ olun hocam.

Eh bir de AM5'e de soğutma falan derken 14 15i bulacak neyse biz AM4'ten devam o zaman sizin önerileriniz ile güzel bir sisteme giriştik bakalım devamı nasıl olacak.
Öyle maalesef. Siz şimdilik AM4 den devam edin. Dediğim gibi yaparsanız zaten piyasada ki çoğu oyunu yüksek ayar yine oynarsınız sıkıntısız. Gayet güçlü bileşenler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı