RX 570 sisteme yeni bir işlemci mi almalıyım yoksa yeni bir RAM mi?

Kesinlikle RAM ve RAM'den sonra işlemci almalısın, R3 1300X RX 570 sistemim var ikinci RAM'i aldım bilgisayar uçtu mübarek, bu arada işlemci alacağın zaman R3 3500X al, eğer zamlanırsa alamazsan R5 1600AF al.

Hocam, ilk iş olarak RAM yükseltmesi yapın. Zaten 16 GB olmazsa olmaz oldu diyebilirim.

İşlemci tavsiye ederim Ryzen 3 1200 den Ryzen 5 1600 AF ye geçiş yapmıştım baya fark ettiriyor. Aynı GPU yu kullanıyoruz farkı çok rahat hissedeceksiniz.

Merhabalar.Bence yeni işlemci veya yeni ram alırsanız FPS değerlerinizin yükseleceğini sanmıyorum.İşlemcinizin ekran kartınızı gayet rahat besleyebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. 8GB'nın yanına bir 8GB daha almanızı öneririm. Bazı oyunlarınızda 1-2 sn takılmalar oluyorsa eğer ve sık sık tekrarlıyorsa bunun sebebi raminizin düşüklüğüdür.

Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim. Sahip olduğum RAM ile birebir RAM mi almalıyım yoksa benzer değerlere sahip bellekler de olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı