RX 570 sistemin Valorant performansını artırma

OmerSG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncellikle arkadaşlar.
Sistem:
  • RX570 4 GB GPU
  • R3 3200G CPU
  • B450M S2H motherboard
  • 3000 MHz 8 GB RAM
Valorantta 144 FPS üstü alamiyorum, takilmalar oluyor arada (fightlarda hele ki).
Ama YouTube'dan benchmarklara baktığım zaman bu sisteme sahip olanlar alabiliyorlar bahsettiğim FPS değerlerini. Neden olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem:
  • RX570 4 GB GPU
  • R3 3200G CPU
  • B450M S2H motherboard
  • 3000 MHz 8 GB RAM
Valorantta 144 FPS üstü alamiyorum, takilmalar oluyor arada (fightlarda hele ki).
Ama YouTube'dan benchmarklara baktığım zaman bu sisteme sahip olanlar alabiliyorlar bahsettiğim FPS değerlerini. Neden olabilir acaba?

Driverlar güncel mi?

Sistem:
  • RX570 4 GB GPU.
  • R3 3200G CPU.
  • B450M S2H motherboard.
  • 3000 MHz 8 GB RAM.
Valorant'ta 144 FPS üstü alamiyorum, takilmalar oluyor arada (fightlarda hele ki).

RAM miktarınız 8 GB olduğu için takılmalar yaşanıyor olabilir.

Son düzenleme:
İşlemci Ekran kartını mı kullanıyor acaba?
Aklıma geldi, konuya dönüp bakayım dedim siz yazmışsınız, olabilir bu.

@OmerSG Dostum biliyorsun işlemcinin içinde dahili grafik birimi var, acaba şuan onunla mı bağlanıyorsun? Monitöre görüntü aldığın kablo ekran kartına mı bağlı bi kontrol eder misin?

1613369722446.png

Bu ayarların hepsini kapalı yaparsan FPS kısıtlanmaz eğer olmaz ise berk rip tepe nin video su var

Aynen kanka, 8 GB RAM de yetmiyor zaten. 😎
Olay 8GB olması değil, tek kanal RAM kullanılıyor olması. İşlemciler ikili kanal RAM'ler ile daha yüksek performans alırlar. Dahili GPU'nun kullanıldığını sanmıyorum, Vega 8 1080P çözünürlükte 144 FPS verebilecek bir GPU değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı