RX 570 undervolt rehberi

Güzel bir yöntem buldum. Eğer sürücüyü kurarken özel kurulum yapıp AMD Radeon Settings'i kurmazsanız gereksiz bir hata olan bu Wattman hatasını alamıyorsunuz.:
1565029114695.png

Güncel MSI Afterburner ayarlarım da şöyle, hiçbir şekilde ne sistem reset attı, ne dondu, ne de başka bir şey oldu:
1565029311387.png

Böylece ne Wattman ile Afterburner çakışacak, ne de hata alacaksınız.

Güzel bir yöntem buldum. Eğer sürücüyü kurarken özel kurulum yapıp AMD Radeon Settings'i kurmazsanız gereksiz bir hata olan bu Wattman hatasını alamıyorsunuz.:
Eki Görüntüle 424464
Güncel MSI Afterburner ayarlarım da şöyle, hiçbir şekilde ne sistem reset attı, ne dondu, ne de başka bir şey oldu:
Eki Görüntüle 424465

Böylece ne Wattman ile Afterburner çakışacak, ne de hata alacaksınız.

Teşekkür ederiz, Bilgisayarı her açtığın da ayarlıyor musun -100e? Yoksa kalıyor mu öyle.

Özel kurulum yapınca sadece Wattman mı kalkıyor yoksa bütün Radeon Settingsi mi kaldırıyor?
Özel kurulumla Radeon Settings'i kaldırınca Radeon Settings'e girdiğimde Gaming sekmesi açılmıyor, uygulama kapanıyor direkt.
Uzun zamandır ne yaptıysam onu düzeltemedim bazen ayarlamayı unutuyorum oyuna girince fark ediyorum. Çözümü nedir?
Hem profillerde kaydettim ayarımı, hem de sol tarafta startup var, oradaki başlat simgesine tıklarsanız başlangıçta açılır.

Merhabalar, hocam fotoğraflara baktım da watt değerleri dikkatimi çekti. Bende de asus strix oc 570 var. Oyunlarda gördüğüm watt değerleri maksimum 110. Ben de mi sıkıntı var acaba ?

Hocam benim ekran kartım Asus Rog Strix RX570 olan model. Şu an afrerburnerdan değerleri, core voltajı -68, core clock 1300den 1270’e düşürdüm, memory clock 1750 de sabit duruyor. Değiştirmemi önerdiğiniz bir nokta var mı yanlış bir yapmak istemiyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı