@grgrrrrrr @FalconPolat az önce stok değerlere bakayım dedim GTA 5 Benchmark'ta Max 1068 gördüm, yine de düşüreyim mi 1006-1040 arasında gidip geliyor sürekli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir yöntem buldum. Eğer sürücüyü kurarken özel kurulum yapıp AMD Radeon Settings'i kurmazsanız gereksiz bir hata olan bu Wattman hatasını alamıyorsunuz.:
Eki Görüntüle 424464
Güncel MSI Afterburner ayarlarım da şöyle, hiçbir şekilde ne sistem reset attı, ne dondu, ne de başka bir şey oldu:
Eki Görüntüle 424465
Böylece ne Wattman ile Afterburner çakışacak, ne de hata alacaksınız.
Kalıyor, Afterburner'ı yüklediğim gibi yaptığım ayar hala duruyor.Teşekkür ederiz, Bilgisayarı her açtığın da ayarlıyor musun -100e? Yoksa kalıyor mu öyle.
Özel kurulum yapınca sadece Wattman mı kalkıyor yoksa bütün Radeon Settingsi mi kaldırıyor?Kalıyor, Afterburner'ı yüklediğim gibi yaptığım ayar hala duruyor.
Kalıyor, Afterburner'ı yüklediğim gibi yaptığım ayar hala duruyor.
Özel kurulumla Radeon Settings'i kaldırınca Radeon Settings'e girdiğimde Gaming sekmesi açılmıyor, uygulama kapanıyor direkt.Özel kurulum yapınca sadece Wattman mı kalkıyor yoksa bütün Radeon Settingsi mi kaldırıyor?
Hem profillerde kaydettim ayarımı, hem de sol tarafta startup var, oradaki başlat simgesine tıklarsanız başlangıçta açılır.Uzun zamandır ne yaptıysam onu düzeltemedim bazen ayarlamayı unutuyorum oyuna girince fark ediyorum. Çözümü nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.