RX 570 undervolt rehberi

Bu ayarla kullanmaya devam ediyorum, sorun yok. 940 mV denemedim, şansımı o kadar da zorlamak istemiyorum.
Screenshot_2019-08-06-17-47-39-1.jpg

E bunları yaparak siz daha fazla ısınan GTX1050ti performansında bir kart yaptınız. Üstelik yazılımsal sorunları da var. Arkadaş ne uğraştınız şu kartla ya 😀

E bunları yaparak siz daha fazla ısınan GTX1050ti performansında bir kart yaptınız. Üstelik yazılımsal sorunları da var. Arkadaş ne uğraştınız şu kartla ya 😀
Kart ısınmıyor ve ne yaparsan yap 1050 Ti kadar düşük performans alamazsın bu kart ile. Zaten 1244 MHz fabrikasyon olarak boost frekansı ve karşılaştırmalarda izlediğin RX 570 serisi kartlar ile arasında 2-3 FPS falan oynar en fazla. Güç tüketimi ciddi şekilde düşüyor undervolt ile. Bu kadar az güç çeken kartın 60 dereceleri görmesi bile imkansıza yakın. Yazılımsal sorun olduğunu nereden çıkardın bu arada? Son 5 sürücüde yazılımsal herhangi bir sorun yok. Son 5'i kullandığım ve test ettiğim için örnek olarak verdim.

Performans düşüşü olmuyor. Yüksek voltaj vererek planlı eskitme yapıyorlar diye düşünüyorum.
Hayır o kadarda değil. Çipe daha fazla voltaj verip performans arttırıyorlar. Bu sebeple onca hatasına rağmen zaten insanlar tercih ediyor. Yaptığınız işlem farkedin ya da etmeyin performans düşüşüne sebep olur. Olmuyorsa yanlış yapıyorsunuz. Boşa yapıyorsunuz.

Hayır o kadarda değil. Çipe daha fazla voltaj verip performans arttırıyorlar. Bu sebeple onca hatasına rağmen zaten insanlar tercih ediyor. Yaptığınız işlem farkedin ya da etmeyin performans düşüşüne sebep olur. Olmuyorsa yanlış yapıyorsunuz. Boşa yapıyorsunuz.
Sanmıyorum. Burada birsürü kişi undervolt yaptı ve kimse performans kaybı olduğunu söylemedi.

Arkadaşlar bendeki sonuç bu. Testi alırken fan hızını %60'a sabitledim. İnanılmaz derece fark var. Şu an bu değerlerle stabil bir şekilde kullanabiliyorum. Fakat anlamadığım bir nokta diğer uv yapan arkadaşlara nazaran fanı otomatiğe aldığımda bile fazla çalışıyor. %30-%40 fan değerlerinde bu sıcaklığa ulaşıyorlar. Benim fanlar biraz daha fazla çalışmak durumunda kalıyor.
Adsız.png

Undervolt Öncesi:
20190806211359_1.jpg

Undervolt Sonrası:
20190806212043_1.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı