RX 570 undervolt rehberi

Sayenizde 7 - 8 derece sıcaklık düşürdüm, fakat anlamadığım birkaç nokta var AMD'nin driverinden yapiyorum voltaj ayarını 1010 MV olarak kullanıyordum çekirdek hızım 1250 MHz 77 - 78 dereceleri görüyordum 2-3 aydır bu sekilde kullanıyordum. Siz bir mesajınızda 1000 MV altına düşünce daha çok sıcaklık düşer demişsiiniz. Bende 980 mv verdim ne olur ne olmaz diye, ve şu an 70 dereceyi geçmiyor kart 30 - 35 mv nasıl bu kadar fark etti anlamadım. Bir de 980 girdim fakat 962 çalışıyor tam kullanımda.

Kartımın modeli Gigabyte Aorus RX 570 4 GB.

Dosya Ekleri

• 1.png
    978,1 KB · Görüntüleme: 192
  • 2.png
    78,5 KB · Görüntüleme: 193

Sapphire RX 570 ITX icin bu degerleri kullaniyorum. Benim icin su ana kadar hicbir sorun olmadi. Oyunlarda ise 79 dereceden 60-65 derecelere kadar dustu.

Gigabyte Gaming RX 570 4 GB için fan ayarı atabilir misiniz? Şu an voltajı en yüksek 975MV olarak ayarlardım ve fan hızı otomatikte. Ama sıcaklık 68-73 derece arasında. 73 derecede fanlar 1300RPM civarı çalışıyor. Fanları ayarlayıp sıcaklığı biraz daha düşürmek istiyorum.

Gerek yok bence fanlar daha az yıpranmış olur düşük devirde sessiz çalışsınlar. Israr ediyorsan akşam atarım.

Teşekkürler. Fanlar böyle kalsın o zaman. Zaten ses çıkarmıyorlar fazla. Başka bir şey daha sorabilir miyim?
Oyundayken AMD ayarlarından baktığımda kart 65W güç harcıyor diye gösteriyor. Bu nasıl bir değer. Yani çok düşük W olup ekran kartına zarar verebilir mi?

RX 470 Nitro OC+ 4 GB ekran kartım için ayar önerebilecek arkadaş var mı?

-100'den başla -110 -120 FPS düşmesi yiyene kadar azar azar dene FPS droplar başlayınca 100-110'a çek.

-120'de sistem kapandı en üstteki voltaj ayarı değil miydi yanlış bir şey mi yaptım ve fanlar arada çok fazla fan sesi ile çalışıyor yani bayağı dönüyor. PC açıldı yine WattMan hatası almışım WHQL sürüm kurmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…