Fan curve olarak da bunu kullanabilirsiniz. 45 dereceye kadar fanlar 0 RPM, 70 derecede fan hızı %55, 90 derecede %100. O ufak gri noktaları dediğim değerlere getirince üstüne bir kez tıklayın, normalde merdiven şekilde olur. Bir kez tıklayınca düz çizgi olacak o şekilde kullanın.
Eki Görüntüle 401811
Ben undervolt ayarlarımı Wattman üzerinden ayarladım. Oradan kullanacaksanız atabilirim. Afterburnerda ince ayar çekilmiyor o yüzden wattmandan yapıyorum. Yalnız wattman ayarlarına dokunmadan önce lütfen şunları yapın ki yazılımsal olarak problem çıkmasın. İlk olarak Afterburnerdaki ayarlarınızı (fan ayarı hariç) sıfırlayın. Daha sonra afterburner ayarlarından Genel Ayarlar - AMD Uyumluluğu Ayarları - Erase autosaved startup settings kısmındaki tiki kaldırıp uygula deyin. Afterburner kendini yeniden başlatacak. Ardından Windows Ayarları - Sistem - Güç ve Uyku - Ek Güç Ayarları - Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Şu Anda Kullanılmayan Ayaları Değiştire tıklayın ve Hızlı Başlatmayı Aç kısmındaki tiki kaldırıp uygula deyin. Bu adımları yaptıktan sonra attığım fan curve'ı ayarların, daha sonra Wattman'dan şu ayarları yapın.
Eki Görüntüle 401812Eki Görüntüle 401813
Ekran kartınızın saat değeri benimkinden +30 fazla. Bunu ister 1270MHz ye çekebilirsiniz, ister 1300MHz de tutup 975mV yerine 985mV girebilirsiniz. Performans farkı oluşmaz. Hatta benimkiyle aynı ayarları yaparsanız 2000MHz memory ile performans artışı elde edersiniz.