RX 570 undervolt rehberi

Ömür falan kimsenin umurunda değil genelde benimde değil. Asıl amaç sıcaklıkları ve güç sarfiyatını azaltmak.
Kendi adına konuş bence. Ne demek ömür kimsenin umurunda değil? Adam belki maddi durumu el vermiyor bir bilgisayar alıp 5 sene kullanmak istiyor. Çok var böyle insan. İşte bu yüzden bir F/P ürünü değil RX570. Yarını olmayan bir kart. Kullan at bir kart resmen. Hatta kullanamadan atılmak zorunda bile kalınabilir. Üzerinden bu kadar elektrik geçen ve dolayısıyla cayır cayır ısınan bir işlemci yıpranmak zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömür falan kimsenin umurunda değil genelde benimde değil. Asıl amaç sıcaklıkları ve güç sarfiyatını azaltmak. Zaten 2 sene sonra low kartı olacak bunlar boşuna kasmaya gerek yok.
Yani arkadaş. GTX 1050 Tİ kaç sene götürür diye bir muhabbet vardı kart 3-4 ay içinde çöp oldu (Performans bakımından). Gene birşey değişmeyecek fazla. Kullan geç işte takılma.

Kendi adına konuş bence. Ne demek ömür kimsenin umurunda değil? Adam belki maddi durumu el vermiyor bir bilgisayar alıp 5 sene kullanmak istiyor. Çok var böyle insan. İşte bu yüzden bir F/P ürünü değil RX570. Yarını olmayan bir kart. Kullan at bir kart resmen. Hatta kullanamadan atılmak zorunda bile kalınabilir. Üzerinden bu kadar elektrik geçen ve dolayısıyla cayır cayır ısınan bir işlemci yıpranmak zorunda.

Bak ben sana ne dedim benle bir daha muhatap olma diye. Sabrımı taşırmaya başladın laftan da mı anlamıyorsun sen? Seni neden hala uzun bir süre banlamıyorlar aklım almıyor.
Yani arkadaş. GTX 1050 Tİ kaç sene götürür diye bir muhabbet vardı kart 3-4 ay içinde çöp oldu (Performans bakımından). Gene birşey değişmeyecek fazla. Kullan geç işte takılma.

Olan o karta 1000 liradan fazla verene oldu.

Son düzenleme:
Evet doğru ayarlar. Ekran kartının TDP değeri yüksek, sırf performans olarak 580 veya 590 dan geri kaldığı için ASUS, MSI bu tür dandik dandik soğutucular koyuyorlar karta, sonuç olarak da böyle sıcak çalışıyorlar. Keşke alırken Nitro+ alsaydınız.
Vatanda Nitro+ satılsaydı onu alırdım büyük ihtimal ama hiç stokta yok aylardır. Bu arada verdiğiniz ayarlarla 1-2 saat oynadım watch dogs 2 yi 70 derecenin hiç üstüne çıkmadı sabitti full 65-70 di.

Benim RX 570'im ısınmıyor. Skidmark kardeşimin bu konusunu görmeden önce stok halde 65 derecelerde geziyordu uV uyguladım ve ne performans kaybı oldu nede 58 derecenin üzerine çıktı. 1050 Ti'e hem daha fazla para vercem hemde daha az performans alıcam komik.

Benim RX 570'im ısınmıyor. Skidmark kardeşimin bu konusunu görmeden önce stok halde 65 derecelerde geziyordu uV uyguladım ve ne performans kaybı oldu nede 58 derecenin üzerine çıktı. 1050 Ti'e hem daha fazla para vercem hemde daha az performans alıcam komik.

Şunlara laf anlatmayın muhatapta olmayın ellerine ne kadar kanıt versek ki onu bile verdik gene kendi bildiklerini okuyacaklar.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 20190809_142010.jpg
    20190809_142010.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 93
Boş çaba arkadaşlar. Kullanım ömrü, TDP, yazılım.. Bu üç kalemde sınıfta kalmış bir karttır RX570. Küçük kardeşi olan RX470'in başarılı performansını devam ettirememiştir. Gerçi aynı çipin OC yapılmış hali. Küçük kardeşi demek doğru olmaz. Skidmark senin demenle mi ban yiyecemişim. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı