RX 570 Valorant FPS düşmesi

D.WINCHESTER

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta 200 FPS falan alıyorum ama sürekli drop giriyor sistem. Darboğaz biraz bir çözümü var mı? AMD Ryzen 3 1200, RX 570 4 GB, 8 GB RAM.

Valorant'ta 200 FPS falan alıyorum ama sürekli drop giriyor sistem. Darboğaz biraz bir çözümü var mı? AMD Ryzen 3 1200, RX 570 4 GB, 8 GB RAM.

SSD var mı ? Birde çift kanal RAM olması lazım 8 x 8 GB aynı model RAM takarsanız biraz daha bu dropların önüne geçmiş olursunuz.

Hocam bildiğin 200 le 150 arası gidip geliyor drop girince hem FPS düşüyor hem donuyor.

Sadece SSD var.

Açık zaten.

SSD ne hocam ? James donkey felansa zaten onu kaldırın atın gitsin. Samsung, Kingston, Crucial, Toshiba, Sandisk felan değilse donması drop yemesi normaldir.

Darboğaz var. Yükseltebildiğin kadar ayar yükseltmen en iyisi olur.

Fark etmiyor yükseltince daha çok FPS alıyorum ama drop hiç gitmiyor.

Hocam v-sync FPS düşürüyor.
En azından benim sistemde.

Yok V-Sync açık değil zaten ne olduğunu biliyorum monitörün Hzsine FPS'yi kısıtlıyor ama V-Sync denedim bir şey değişmedi şu an V-Sync kapalı.

SSD ne hocam? James Donkey falansa zaten onu kaldırın atın gitsin. Samsung, Kingston, Crucial, Toshiba, SanDisk falan değilse donması drop yemesi normaldir.

Adata sanırım SU630 model
SSD var mı? Bir de çift kanal RAM olması lazım 8 X 8 GB aynı model RAM takarsanız biraz daha bu dropların önüne geçmiş olursunuz.

RAM aynı RAM almak zorunlu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…