RX 570 ve i5 4570 uyumlu mudur?

Darboğaz yapar mı?

• Oy verenlerin toplamı
    34

EnesHann19

Femtopat
  • İşlemcim i5 4570.
  • Anakartım Intel (r)8 serisi/ C220 serisi.
  • 6 GB 1600MHz RAM.
Bu ikiliye RX 570 uyumlu mudur? Uyumlu değil ise uygun fiyata işlemcime ve RX 570'e uyumlu bir anakart önerir misiniz? Bir de darboğaz olur mu sizce?

Dosya Ekleri

• fsdafasd.png
    fsdafasd.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 66
  • İşlemcim i5 4570.
  • Anakartım Intel (r)8 serisi/ C220 serisi.
  • 6 GB 1600MHz RAM.
Bu ikiliye RX 570 uyumlu mudur? Uyumlu değil ise uygun fiyata işlemcime ve RX 570'e uyumlu bir anakart önerir misiniz? Bir de darboğaz olur mu sizce?
Uyumlu olur. Genel anlamda darboğaz olmaz ama ufak miktarda darboğaz yaşayacağın oyunlar da olabilir.

Oynayacağın oyun işlemciye çok yüklenir mi bilmiyorum. Ama sistemin eski de olsa çok kötü değil. Sanırım 4 çekirdek, 4 izlek ve 4 MB cash bellek vardı. Buralarda biraz RAM de öne çıkıyor. Fakat cash bellek seni sıkıştıracak.

İşlemci sorun falan çıkarmaz 1080P'de ki 3. nesil i5'lerde bile 1060 6 GB kullanılıyordu hatta 2. nesil ile bile 1060 6 GB'da çok darboğaz olmuyor diyeni de gördüm kısaca sorun olmaz ama işlemciyi arka planda fazla kullanmayın işlemci ağırlıklı oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı