RX 570 ve R5 2600 için 144Hz monitör yeterli mi?

Hüseyin44444

Kilopat
144Hz bir monitör almak istiyorum. RX570 R5 2600 ve T-Force Vulcan 3200MHz CL16 8 GB RAM'im var. Monitör almadan önce 8 GB RAM daha eklemek istiyorum. Daha çok Rainbow Six Siege gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Sistemime 8 GB RAM ekledikten sonra 144Hz için yeterli olur mu? Yoksa 75Hz monitörlere mi bakmalıyım? 1x8GB RAM ve 2x8GB RAM arasında FPS farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi toplıyalı henüz 1 ay falan oldu, ekran kartı almayı düşünmuyorum şuan için.Ancak ileride almak aklımda var RX 590 veya GTX 1660ti almak mantıklı olur mu ? Yoksa RTX 2060 gibi bir kartamı geçmeliyim en az ?
Çoğu AAA oyunda RX 570 144 FPS'yi görmez. Ancak rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 144Hz isabetli olur, özellikle CSGO'da.
Genelde Rainbow Six Siege ve PUBG gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum daha çok. AAA oyun neredeyse hiç oynamıyorum diyebilirim.
144Hz monitör alırsam eğer sadece 144Hz mi kullanabilirim yoksa 144 FPS'i görmediğim oyunlarda 120Hz'e sabitliyebilir miyim?

Son düzenleme:
144Hz monitör alırsam eğer sadece 144Hz mi kullanabilirim yoksa 144 FPS'i görmediğim oyunlarda 120Hz'e sabitliyebilir miyim?

Oyuna girmeden önce masaüstü sağ tık > Görüntü ayarları > Gelişmiş görüntü ayarları > Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > Monitör > Ekran yenileme sıklığı.

Bu şekilde sabitleyebilirsin. Monitör önerim:

https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve tavsiyeniz için.
Monitör için Rampage RM-144 modelini düşünmüştüm ancak internette Rampage fazla tavsiye edilmiyor, sizce Rampage monitör alınır mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı