RX 570 ve R5 2600 ısınma sorunu

işte ucuz etin yahnisi aynı olay hemen hemen bütün rxlerde oluyor emin olabilirsin ama performans olarak bire bir bizim gibi fakirler için bulunmaz hint kumaşı öyle düşün kafaya takmayı bırak tavsiyem saana :D

Bende tam olan hata bu :D çok gıcık bir durum ama aynen bizim gibi garibanlar napsın :D kendi kendine reset atıyor görüntü gelmiyor bir türlü komple gücü kesip öyle veriyorum, bazen ilk bilgisayarı açtığım an fanlar dönüyor görüntü gelmiyor wattman hatasımı sistemde ki başka teknik donanımsal bir arıza mı Onuda tam bilmiyorum arkadaş direk wattman diyince ben bi ara anakartta mı sorun var diye düşünüyordum. Sistemi de yazayım size. Asus Prime B450M-K Anakart - Ryzen 5 2600 - Asus Dual RX580O4GB - 16 GB Kingston HyperX Fury 3000Mhz - Toshiba 240 GB SSD - 1 TB Seagate HDD - Cooler Master MB501L Kasa - Thermaltake LitePower 650 Watt PSU.

ekran kartı ve yazılımsal kardeşim bu konu hakkında 2000e yakın sayfa araştırma yaptım yetkililere mail attım gönlün rahat olsun
arkadaş dediğin benim zaten ismimi değiştim :D
Hatta şöyle bi örnek vereyim ekran kartı driverini ddu ile sil sonra en güncel driveri yükle driver yüklenirken ekran gidip gidip gelir o sıra kasa çalışır ekran gider sonra gelir yani olayın ekran karrtıyla alakalı oldugu zaten belli yazılımsal olarakda amd yazılım konusunda sorunları aşamayan bi firma ama ne kadar ekmek o kadar köfte zaten parası olan insan gidiyor 1070 1080 alıyor o yüzden bazı sorunları kafandan çıkaracaksın keyfine bakacaksın yapabileceğin tek şey bu şu an da

ekran kartı ve yazılımsal kardeşim bu konu hakkında 2000e yakın sayfa araştırma yaptım yetkililere mail attım gönlün rahat olsun
arkadaş dediğin benim zaten ismimi değiştim :D
Hatta şöyle bi örnek vereyim ekran kartı driverini ddu ile sil sonra en güncel driveri yükle driver yüklenirken ekran gidip gidip gelir o sıra kasa çalışır ekran gider sonra gelir yani olayın ekran karrtıyla alakalı oldugu zaten belli yazılımsal olarakda amd yazılım konusunda sorunları aşamayan bi firma ama ne kadar ekmek o kadar köfte zaten parası olan insan gidiyor 1070 1080 alıyor o yüzden bazı sorunları kafandan çıkaracaksın keyfine bakacaksın yapabileceğin tek şey bu şu an da

Senmişsin :D oruç vurmaya başladı belli oldu eyvallah çok teşekkür ederim üstad :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı