RX 570 ve Ryzen 5 3600 vs Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem

R5 2600 den çok daha iyi bir işlemci
Çok daha iyi demeyelim hocam. İkisinin de artıları var. Piyasadaki en ucuz anakart ile de kullansan kısıtlanmayan performans, oyun performansı olarak 9400f önde. 2600 ise O.C ile 9400f'e yaklaşsa da render gibi işlerde 9400f'in önüne geçiyor.

Çok daha iyi demeyelim hocam. İkisinin de artıları var. Piyasadaki en ucuz anakart ile de kullansan kısıtlanmayan performans, oyun performansı olarak 9400f önde. 2600 ise O.C ile 9400f'e yaklaşsa da render gibi işlerde 9400f'in önüne geçiyor.
Bu seviyedeki sistemlerin profesyonel render işlerinden ziyade oyun odaklı kullanılacağını düşünerekten bu kıyaslamayı yaptım. Malum oyunlarda tek çekirdek performansı daha fazla etkiliyor.

Hazır kasa mı?
tek soru soruyorum R5 3600, RX 580 veya R5 2600, GTX 1660 Ti hangisi gelecege yatirim olur?
Geleceğe yatırım derken 10 yıl boyunca parça değişmesini istemesin.
Kusura bakmayın biraz meşguliyetim vardı. O yüzden mesajınızı yeni gördüm konu da hayli ilerlemiş o yüzden yorum yapmayayım. Özür dilerim.

Performans açısından r5 3600 tek çekirdek performansı ile de öne çıkan bir işlemcidir , çoğu testlerdede 8600k gibi yüksek bütçeli rakiplerine kafa tutan hatta geçen testleri mevcuttur , ekran kartı konusunda birşey deyemeceğim henüz ama genelde yazılım konusundada performans konusundada ve halen kullandıgım eski gtx ekran kartlarıyla birlikte ( özellikle laptop için bile olan gtx 860m ) nvidia tercihim olurdu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı