RX 570 vs 580 vs 590

MaeBae

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Ekran kartı almayı planlıyorum ve konu başlığında belirttiğim gibi bu üçlüden hangisini almalıyım sizce? (RX 570-580-590) yoksa NVIDIA'nın GTX serisinden mi tavsiye edersiniz?
Son olarak da birkaç kişiden RX 590'ı almamalısın, bozuk o kart sıkıntı cıkarır gibisinden duyumlar aldım, sizce ne kadar doğru? Alırsam da 590'ın bu modelini alacağım. (Sapphire Nitro+ Radeon RX 590 8 GB) şu anki kullandığım grafik kartı NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 liraya satılan RX570‘den tüm oyunları 60 FPS üstü ultra açmasını isteyemezsiniz. Bu kart fiyat performans ürünüdür. Sizin istediğiniz gibi her şeyi çok rahat ultrada oynatsaydı RX590 veya 2000 liralık 1660Ti gibi kartların ne anlamı kalırdı?

öncelikle dostum şunu belirtelim bütçe olarak 1500 civarında bütçen varsa rx serisinde 580 590 alabilirisin tabi 1500 rx 590 alırsan senin için çok iyi bir fiyat performans kartı olur gtx 1050,1050ti,1060 bunları ezip geçer videolarda görebilirsin gtx alacaksan önerim 1080 serisinden veya 1070 üzerinden ekran kartı alabilirsin amd ekran kartları fiyar performans olarak çok iyi benim düşüncem ve sana fikrim böyle iyi günler dillerim...

Kesinlikle katılıyorum, indirimleri takip edip 2000 lira civarında Asus Rog Strix 1660 Tİ öneririm.

RX 590 Sapphire Nitro+'ı aldım en sonunda karar verip. Bundan sonrasını deneyimleyip göreceğiz bakalım sıkıntı çıkarıyormu çıkarmıyor mu Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..
ek olarak bi soru sorucağım, ekrank artını aldım ve The Witcher 3 Wild Hunt'a girdim. Ekran kartı sıcaklığı yüksek ayarlarda 77 dereceyi gördü. Normalmi bu derece?
ek olarak bi soru sorucağım, ekrank artını aldım ve The Witcher 3 Wild Hunt'a girdim. Ekran kartı sıcaklığı yüksek ayarlarda 77 dereceyi gördü. Normalmi bu derece?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…