RX 580 vs RX 590

GT Serisinden uzak durulmadı.

RX 590 yerine RX 5000 serisine yönelebilirsin GTX 1660 rakibi denilebilir.
Ya sen konuyu okuyor musun? Adam idarelik ekran kartı istiyor, sadece film izleme amaçlı. GT710 ile oyun oynamayacak. Allah aşkına biraz okuyarak cevapla. Yarım yamalak okuyup okuyup cevap yazıyorsunuz.
İdarelik kullanmak için GT710 önerdim, ileride alacağı ekran kartı olarak da GTX 1650 SUPER önerdim.

GTX 750ti, RX 460, GTX 960,760,970 vb. kartları 500 TL bandına bulabilirsin, yeni kartı aldıktan sonra da çok zarar etmeden elden çıkarabilirsin. İdareten diye 80 TL'lik kartları çöpe atma.

Önerileriniz için teşekkürler.
Rx vega 56 model bir ekran kartının 2.elini yaklaşık 1300tl civarlarında buldum sizce almalı mıyım gerekli test ve kontrolleri yaptırıp? İşlemci (amd r
5 1600) kaldırır mı veya ikinci elde önerebileceğiniz maks 1200tl civarı modeller neler olabilir (vega 56dan iyi olabilecek)

Yani alırsın. 3-4 ay sonra elinde kalabilir. Tavsiyem sıfır yada ikinci el 1660 veya 1650 Super. Sıfır alacaksan ve herhangi bir hatada (wattman vesaire) uğraşırım diyorsan direk RX580 al. İkinci el alacaksan da RX590 ikinci el S.E vesaire al. Çünkü genelde mining için tercih edilen bir seri değil. Ama RX serisine gireceksen garantili kart almaya ve çok kullanılmamış (örneğin 1-2 aylık faturası vesaire olabilir) olmasına özen göster.

Yani, alırsın. 3-4 ay sonra elinde kalabilir. Tavsiyem sıfır yada ikinci el 1660 veya 1650 Super. Sıfır alacaksan ve herhangi bir hatada (wattman vesaire) uğraşırım diyorsan direk RX580 al. İkinci el alacaksan da RX590 ikinci el S.E vesaire al. Çünkü genelde mining için tercih edilen bir seri değil. Ama RX serisine gireceksin garantili kart almaya ve çok kullanılmamış (örneğin 1-2 aylık faturası vesaire olabilir) olmasına özen göster.
fiyatı uygun geldi performansı da çok daha yüksek olan bir kart sanırım
sağlık durumunu mümkün olan testlerle sınarsak sorun çıkarmaz diye bir beklentim var açıkçası tek endişem sistemdeki 550w 80+ psu lu kasa bu kartı kaldırabilir mi ne dersiniz? sistemde 2 tane 8gblık ram amd 1600 işlemci gigabyte b450m anakart ve bu kart kullanılırsa sorun olur mu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı