Leonmacion
Hectopat
Monitörünüzde freesync teknolojisi yok maalesef ama bu oyun oynayamicanız anlamına gelmez.Monitör: ViewSonic VA2261H-8 21.5" HDMI + VGA
Monitörünüzde freesync teknolojisi yok maalesef ama bu oyun oynayamicanız anlamına gelmez.Monitör: ViewSonic VA2261H-8 21.5" HDMI + VGA
Freesync olmadan ne kadar iyi bir performans alabilirim? Çok etkili olur mu?Monitörünüzde freesync teknolojisi yok maalesef ama bu oyun oynayamicanız anlamına gelmez.
Bildiğim kadarıyla Freesnyc ekran yırtılmalarını önlüyor. Performansı doğrudan etkilemiyor. Kullandığımız monitörler birbirine benziyor. Freesync'in eksikliğini hissetmedim şu ana kadar.Freesync olmadan ne kadar iyi bir performans alabilirim? Çok etkili olur mu?
hayir performans olsada olmasada ayni sadece yirtilma olur cok nadiren onuda zaten fark etmezsin ileride daha iyi bir monitor alip oynayabilirsiniz ama performans acisindan hic bir fark olmaz iyi oyunlarFreesync olmadan ne kadar iyi bir performans alabilirim? Çok etkili olur mu?
RX 570 daha iyi. Bazı oyunlarda %30 bazı oyunlarda %75 fark var.
Hocam mesela hangi oyunda %75 fark var? Merakımdan soruyorum.
RX 570 4 GB zaten GTX 1050 Ti'dan daha ucuz bir ekran kartı. Hem daha ucuz hem de %30 %40 daha performanslı. Alışverişi nereden yapacaksınız? Bir yanlışınız olmalı. Tavsiyem bu model olur. Soğutması çok başarılı.Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama ekran kartinda kararsiz kaldim. ASUS ROG Strix RX570 4 GB OC mi yoksa Phoenix GTX 1050 Ti 4 GB mı? Phoenix çift fanlı olmadigi icin biraz hoşuma gitmedi, sizce 600 TL fazla verip RX 570'e değer mi? Aralarinda fazla FPS oynuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.