RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
RX 570 açık ara daha iyi.

Güç kaynağı olarak High Power, Silverstone gibi markalara yönelin.

Kasa olarak bütçe varsa MB511, bütçe kısıtlı ise N10.

Corsair, High Power, SeaSonic, FSP gibi markaları tercih edebilirsiniz. 1050 TI ve RX570 kıyaslaması yapmışsınız, bu 2 kart arasından RX570 daha iyi. Benim sistemim tamamen AMD, benimde ilk AMD sistemim henüz bir eksisini göremedim. Bendede RX 580 mevcut.
Çok kararsız kaldığım için bide buraya sormak istedim. Yani radeon grafiğe sahip rx 570 o biraz şüphede bırakıyor nereye baksam çoğu kişi nvidia alıyor yani son kez sistem toplayacağım eğer istediğim performansı alamazsam çok pişman olurum bildiğiniz boşu boşuna almış olurum. Diğer parçalar da bi sıkıntı var mı peki iyi mi onlar

RX 570 değil de 580 olanı alabilirim almışken iyisi olsun diyorum. Rampage’nin redsky kasası kötü mü peki iş görmez mi ordan burdan sipariş edip beklemek de istemiyorum. Vatana gidip hepsini alacağım bi an da herşey olsun istiyorum

580 alacak olsam hangi markayı modeli önerirsiniz, oyun oynamak ve yayın yapmak için pişman olmayacağım

Rampage markasının kalitesiz olduğu söylenmekte, şahsen tercih etmezdim.

Sapphire RX 580 4 GB Nitro modeli yeterli olur, Pulse modeli de alınabilir. KDV indiriminde Pulse modelinin çift fanlısı 1012 TL'ydi Hepsiburada'da, o zaman iyi indirim vardı ama şu an 1179 TL.

Rampage markasının kalitesiz olduğu söylenmekte, şahsen tercih etmezdim.

Sapphire RX 580 4 GB Nitro modeli yeterli olur, Pulse modeli de alınabilir. KDV indiriminde Pulse modelinin çift fanlısı 1012 TL'ydi Hepsiburada'da, o zaman iyi indirim vardı ama şu an 1179 TL.
Şuan ki fiyatlar baya uçmuş şekilde, 4 GB değil de olursa 8 GB alsam bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Çok ısınma yapıyor mu sizin ekran kartınız oyun oynarken filan daha demin okudum öyle birşey varmış RX 580 de

Ben 8 GB VRAM kapasitesinin RX 580 için gereksiz olduğunu düşünüyorum. YouTube'ta "RX 580 4 GB vs 8 GB" hakkında videolar izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama kasanın hava akışı iyiyse ve alacağınız modelde MSI Armor modelinde olduğu gibi ısınma sorunu yoksa sorun olacağını sanmıyorum.

Ben 8 GB VRAM kapasitesinin RX 580 için gereksiz olduğunu düşünüyorum. YouTube'ta "RX 580 4 GB vs 8 GB" hakkında videolar izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama kasanın hava akışı iyiyse ve alacağınız modelde MSI Armor modelinde olduğu gibi ısınma sorunu yoksa sorun olacağını sanmıyorum.
Büyük ihtimal alacağım ekran kartı modeli msı armor olur ısınma olmaz herhalde onda dimi, kusura bakmayın sizi de çok soru yağmuruna tuttum, dar boğaz yaşar mıyım sistemde msı armor oc modelini düşünürsek

MSI Armor modelinde ısınma sorunu var.

İlla Vatan Bilgisayar'dan mı toplamak zorundasınız?

Itopya DA-G2 sistemini bu yükseltmeler ile satın almanızı öneririm:
Screenshot_2019-02-27-23-38-53-1.jpeg

MSI Armor modelinde ısınma sorunu var.

İlla Vatan Bilgisayar'dan mı toplamak zorundasınız?

Itopya DA-G2 sistemini bu yükseltmeler ile satın almanızı öneririm:Eki Görüntüle 373373
İşte çok kararsız kalıyorum yani mersin de yaşıyorum vatan daha cazip geliyor diğer taraflar da çok parça yok istediklerim yok yani, bide babam yardımcı olacağı için almam da internet üzerinden sipariş etmeye sıcak bakacağını sanmıyorum o yüzden vatan.

RX 580 de hangi markayı öneriyorsunuz tekrardan söyleyebilir misiniz? asus mü msı mı? Msı için ısınıyor diyorsunuz kafam çok karışık :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı