RX 570 vs GTX 1050 Ti

Enoviss

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, itopya'da bir bilgisayar gördüm ve içinde GTX 1050 Ti ekran kartı var. Bunun yerine RX 570 alsam daha mı iyi performans alırım? İşlemci olarak Ryzen R3 2200G koymuşlar bunun yerine R3 2300x alsam olur mu? Ekran kartı ve işlemciler bu bilgisayara uyar mı? Hangilerini alırsam daha iyi performans elde ederim? Teşekkürler.

Strix rx570 modelini kullanıyorum ben de. Bu wattman hatalarını hic almadım. üstüne benim kartım 2. El mining karti 500 liraya almıştım. Sanırım sadece bazı model kartlarda oluyor wattman. Örneğin pulse itx bunlardan biri
Hocam biraz alakasız olacak ama garantisi devam eden madencilik kartı alınır mı, sorun yaşadınız mı?

Strix rx570 modelini kullanıyorum ben de. Bu wattman hatalarını hic almadım. üstüne benim kartım 2. El mining karti 500 liraya almıştım. Sanırım sadece bazı model kartlarda oluyor wattman. Örneğin pulse itx bunlardan biri
4 aydır RX 570 Pulse ITX olanı kullanıyorum ve kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam biraz alakasız olacak ama garantisi devam eden madencilik kartı alınır mı, sorun yaşadınız mı?
Hocam bu konuda ne desem yalan olur. Bazi madencilikle uğraşanlar kartlarına gerçekten iyi bakiyo. Ekstra vantilatorle falan soğutuyo, 80+ gold,plat güç kaynaklari takiyo. Bazıları umursamiyo kalitesiz güç kaynağıyla ve doğru düzgün hava almayan ortamda kullaniyo. Bu iki kart arasında uçurum fark oluyo. Benim tavsiyem eger maden karti alacaksanız gidin karti elinizle görün. Ha farkli ildeyse satıcıdan rig'inin fotosunu isteyin. Çalışır halde fotosunu isteyin kartın. Garantisi her ne kadar devam etse de bu ülkede garantinjn pek işe yaramadığını biliyoruz ;)
4 aydır RX 570 Pulse ITX olanı kullanıyorum ve kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım.
Hocam hepsinde demedim zaten. Kasasi düzgün havalandırmaya sahip olmayan ve kalitesiz güç kaynağı kullananların başına geliyo bu ;)

Arkadaşlar wattman muhabbetini çok bilmiyorum ancak , rx serisi gtx serisine göre çok daha iyi performans kartlarıdır . Fanboy olduğum için değil ancak Nvidia gtx kartları fazla faiş fiyat ile piyasaya çıkardığını düşünüyorum . Çünkü bu sıralar Amd çok tercih edilmen bir kart değil di . Ben şahsen 590 kullanıyorum , 570 ve 580 kullanan arkadaşlarım var , hiçbir sorun duymadım şimdiye kadar . Psu dan kaynaklı olabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi . Ben şahsen 750 w 85 plus güç kaynağı kullanıyorum . Velhasıl rx serisi önerimdir . İyi günler , iyi oyunlar arkadaşlar .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı