RX 570 vs GTX 1650

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 senedir Asus RX570 strix modelini kullanıyorum 3 gün önce 750 TL ye 2. el temiz bir kart daha buldum Crossfire yaptım mis gibi çalısıyor Crossfire sonrası altta kalan kart ısınıyor evet 80 dereceyi görüyor ama geçmiyor orda kalıyor. Normalde kart 75i geçmez.

Bayram tatilin süresince deli gibi oyun oynuyorum her hangi bir kapanma hata renklerin bozulmasıyla karşılaşmadım gönül rahatlığıyla alın kullanın.

FPS kaç derece arttı? Bende yapmayı düşünüyorum şimdilik. RX590 kullanıyorum.

FPS kaç derece arttı? Bende yapmayı düşünüyorum şimdilik. RX590 kullanıyorum.
Şu an metro 2033 oynuyorum denedim crossfire ı kapalı 30 35 açık 60 65 fps alıyorum hadi ordan diceksin 2 katı nasıl oluyor oyunun optimizasyonu çok iyi. Ghost recon wildlands oynadım çok berbat texture bugları renk kaymaları tek kart daha sağlıklı oluyor. Wildlands oyununda tek kart olsada texture bugları mevcut geç gelmeler mevcut ben burda oyuna verdim bunu. Daha yeni aldım kartı fazla oyunda deneme şansım olmadı. PCİ E slotum x4 bu arada.

Bu forumu düzenli takip edip aklı selim olan hiçbir insan RX570 almaz. Az daha para biriktir git GTX1060 6GB al. GTX 1660 veya 1660ti al. RX570 alan hiçkimse konforlu bir performans süremiyor. Olan nedir normal şartlarda. Basarsın parayı, takarsın kartı sistenine, sürücüsünü yüklersin. Senin üstüne düşen görev bitmiştir. Gerisi ekran kartı üreticilerine kalmıştır. Sana mutlu olmak kalır. Ama RX570 kullanıcıları için bu durum böyle değil. Alacaksın takacaksın taktın ekranda çizgiler, renk oynamaları olacak. Hadi şanslısın olmadı driver yükleyeceksin, wattman gibi abuk subuk hatalar peşini bırakmayacak. Hadi olduda editli, hatasız eski driverlardan birisini buldun yükledin. Kartı kullanıyorsun üstünden saçma sapan yükseklite elektrik geçtiği için kart cayır cayır ısınacak. Ömrü kısaldığı gibi FPS droplar yiyeceksin. Sonra bizim uyarılarımızı dinlemeyip alan arkadaşlara yine bizim önerdiğimiz şeyi yapıp undervolt yapacaksın aldığın kartın gücünden kısıp tdp değerini düşüreceksin. Sana nick nick sayarım elindeki RX570'i satıp lanet eden forum kullanıcılarından. Aç kendin konuş. Şu yukarıdaki önerenlerin çoğu underviltlu kart kullanıyor. Karar senin kardeş.

AMD RX 400-500 serilerindeki Wattman sorununu forumlarda aratmanızı öneririm.

Metro Exodus sevmiyorum fazla. Eğer çoğu oyunda optimizasyonu iyi değilse almama gerek yok sanırım.

Metro Exodus sevmiyorum fazla. Eğer çoğu oyunda optimizasyonu iyi değilse almama gerek yok sanırım.
Araştırın görün illa yapın demiyorum ucuza performans kazandım ve kartlar gerçekten çok elektrik harcıyor.

Araştırın görün illa yapın demiyorum ucuza performans kazandım ve kartlar gerçekten çok elektrik harcıyor.
Elektrik sorun değil. Zaten parçaları yavaş yavaş alıyorum. 1 sene daha idare etsin yeter. Umarım Cyberpunk 2077 crossfire destekli gelir ve RX 590 crossfire yapabilirim.

A Atıp tutmak kolay. Ben şahsen daha AMD alakalı bir soruna denk gelmedim aktif olarak 2 tane AMD bilgisayar kullanıyorum, sonra biz objektif bakıyorum diyorsunuz. Performansı iyi olanı tercih etmek yanlışmış sanırım. Peki bilgisayarından tamamı ile memnun olanları saymaya da gerek yok. Zaten sorunu olanlar burada hesap açmaya çalışıyor çünkü kendi işlerini çözecek kadar bilinçliler, Nvidia sahipleri ise bilgisayarcıya götürmeye daha yatkındır bence.
AMD RX 400-500 serilerindeki Wattman sorununu forumlarda aratmanızı öneririm.
Wattman sorunu sadece uyarı hiçbir şey değişmiyor ayrıca çözümü de var.

@hdreizcehennemi En son laf anlatmaya çalışırken 1 gün ban yemiştim. Sonunun buraya varmasını istemiyorsan uğraşma bence. Son cümlene katılıyorum ki fabrikasyon olarak hatalı çıkma ihtimali %1'den az. Yani donanımsal problemli olma olasılığı neredeyse yok. Varsa da garantiler süs için verilmiyor. Gönderirsin yepyeni kart verirler veya tamir edilebiliyorsa edip gönderirler. Wattman'ın ayarları sıfırlaması sadece ekran kartında hata olduğunu göstermiyor. Çok az Türkçe'si olan biri bunu rahatlıkla anlayabilir. Ayrıca und Chill ile güç tüketimi undervolt yapılmış kadar düşüyor. FRTC ile de benzeri yapılabilir. Performans düşüşü diye bi' saçmalık yok ayrıca. TDP limiti kısmak akıl karı değil. Son çıkan driverların hiçbiri hatalı değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…