RX 570 vs GTX 1650

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şahsiyet falan diyorsun fakat bu şahsiyet senin... alalade şahsiyet diyebileceğin birisi değil. Sen undervolt yapmaya devam et. Sen önerdikçe ben engel olacağım insanların paralarını çöpe atmalarına.

Screenshot_20190814-003830.jpg

Al şahsiyet ne demekmiş kültürlen.
Daha 15 dakika önce keyfini çıkara çıkara oynadığım kart bozuk değil gibiydi neyse. Bu forumun çok bozulduğunu görüyorum sanırım üyeliğimi çekeceğim burada bu gereksiz mesajları yanıtlamamın tek amacı konu sahibine yardımcı olmaktı, umarım bu bireyi dikkate almadan seçiminizi yaparsınız. Ayrıca ben saygı çerçevesinde tartışmayı talep etmeme rağmen bu kaba davranışlarınızdaki sürdürmedeki azminiz beni şaşırttı neyse. Ben artık buradan sonra bırakıyorum.

Engelleyin geçin.

Bahsettiğiniz kişi bende bu şekilde. Bu özelliği tavsiye ediyorum eğer konulara bilgisizce yazan insanlara bunu uygulayın ve polemiğe girip zamanınızı harcamayın. Profiline gelip "Göz ardı et" demeniz yeterlidir, konuların altında tıklamadıkda buraya eklediğiniz kişilerin mesajlarını görmezsiniz.

1565732691938.png

Sen undervoltun performansına etki etmediğini sanmaya devam et.
Bunu yazman zaten gram bilgin olmadığını kanıtlıyor. Bunu sanırım 10. olacak. Tekrarlamaktan bıktım her konuda. Voltaj düşürmek performans düşürmez. Voltajı düşürmenin de belli bi' sınırı var. Biz boşuna mı sayı veriyoruz ne kadar düşürülebilir diye. Gelmişsin hala hesap makinesi gücüne çekelim o zaman diyorsun. Götürüsü yok ancak getirisi çok. Güç tüketimi düşüyor. Haliyle sıcaklıklar da düşüyor ve fanlar daha düşük devirde dönüyor. Technopat'ın Youtube kanalını takip ettiğini düşünmüyorum. Bu sebeple şuraya bi' video bırakıyorum. Undervolt hakkında az fikir sahibi ol diye. Bundan da anlamazsan tıbbi yardım gerekebilir artık. Birçok insan sana anlatmaya çalışmış ancak anlamamakta ısrar ediyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Komiksiniz sadece gençler. Sizi gerçek hayatta tanımak isterdim. Bu ülke işte sizin gibi hiçbir sebebi olmadan bir şeylere tapanlar yüzünden bu halde. Sorunlarıyla ün yapmış binlerce kişiyi mağdur ettiğini bildiğiniz bir kartı sırf kişisel fantezileriniz için, insanları mağdur edeceğini bile bile öneriyorsunuz. Ha bilmiyorsanız zaten sizin sıkıntılarınız başka onu ben değil kimse çözemez. Bu arada evet, benim gibi tek ik bilgisiyle konuşan insanların olduğu bir yerde senin gibi hiçbir vasfı ve birikimi olmayan insanların işi yok. Gidebilirsin güle güle. Bu kafayla çok gidemezsin ama onuda aklında bulundur.

Bahsettiğiniz kişi bende bu şekilde. Bu özelliği tavsiye ediyorum eğer konulara bilgisizce yazan insanlara bunu uygulayın ve polemiğe girip zamanınızı harcamayın. Profiline gelip "Göz ardı et" demeniz yeterlidir, konuların altında tıklamadıkda buraya eklediğiniz kişilerin mesajlarını görmezsiniz.

Eki Görüntüle 427196
Çok teşekkür ederim şimdi kapadım, bu özelliğin varlığından haberim yoktu verdiğim rahatsızlık ve konunun dağılmasına neden olduysam öncelikle konu sahibinden, tüm forumdan özür diliyorum.

Kart hakkında forumda onlarca şikayet mevcut. Bunun yanı sıra hiç problem yaşamayan gayet stabil kullanan insanlar da mevcut. Şahsen kartı takıp kurulumu gerçekleştirdikten sonra bir türlü stabil bir performans yakalayamayıp, rakip firmaya kıyasla başarısız yazılım desteği ve onlarca konusu olan problemlerle uğraşmayı riske almayanlardanım.Oldu da şansınıza üründe herhangi bir problem yaşamadınız, sırf geforce experience ve shadowplay yazılımları nvdia bir kart satın almam için yeterli. Boş konuşuyor izlenimi vermemek adına, amd işlemci ve ekran kartlı sistem kurup, iadesini gerçekleştirdiğimi belirteyim. Beyan ettiğim fikirlerim, deneyim ve şahsi tecrübeme dayalıdır.

Kart hakkında forumda onlarca şikayet mevcut. Bunun yanı sıra hiç problem yaşamayan gayet stabil kullanan insanlar da mevcut. Şahsen kartı takıp kurulumu gerçekleştirdikten sonra bir türlü stabil bir performans yakalayamayıp, rakip firmaya kıyasla başarısız yazılım desteği ve onlarca konusu olan problemlerle uğraşmayı riske almayanlardanım.Oldu da şansınıza üründe herhangi bir problem yaşamadınız, sırf geforce experience ve shadowplay yazılımları nvdia bir kart satın almam için yeterli. Boş konuşuyor izlenimi vermemek adına, amd işlemci ve ekran kartlı sistem kurup, iadesini gerçekleştirdiğimi belirteyim. Beyan ettiğim fikirlerim, deneyim ve şahsi tecrübeme dayalıdır.
Yaşadığınız sorun neydi?

Bak beni engellediler teşekkür edemedim. Huyum değildir engellemeye vakit harcamak yarın öbür gün bilmeden yardım ederim üzülürüm. Bu arada bu ateşli RX570 savunucuları nedense hep RX570-580 sahipleri. Ben hiç görmedim ki GTX1080ti-RTX2060 kullanıp RX570 öneren adam 😀 RX570-580 ortak ve kronik hatalar.
1-Wattman hatası.
2-Uyumsuz sürücü hataları.
3-RX570 ve 580 kartların sistemde RX470-480 olarak görünmesi.
4-Fabrika çıkışlı yüksek TDP değeri sebebi ile güç dalgalanmaları yaşanması. Stabil olmayan performans.
5-Yüksek TDP değeri sebebi ile fazla ısınması. Buna bağlı olarak kartın ömrünün uzun olmaması.
6-Yüksek sıcaklıkları çıkması sebebi ile performansta yaşanan düşüşler. Amd software sistemi geçmişten akıllanmış olması sebebi ile yüksek sıcaklıklarla bu şekilde donanımları koruyor.(bilmeyenler için).
Kalkıp bu gerçekleri reddeden insanları kaile almayın bile. Alelade bir AMD çalışanına sorsanız kendisi bile söyler bu kartlar hakkında bunları. Bizim Yozgatlı, Afyonlu, Konyalı arkadaşlarda burada kartın mükemmelliğini savunur. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız sorun neydi?
Anlık fps düşüşleri, drop ve yüksek ısı. 120 fps gördüğüm oyunda donma takılma yaşadım. Özellikle +10 saat kullanımda. Benzer problemleri basit chrome işlemlerinde bile yaşadım. 950m ekran kartlı Monster bilgisayarımı günlerce kapatmadan çok daha stabil bir performans alıyorum.
Bak beni engellediler teşekkür edemedim. Huyum değildir engellemeye vakit harcamak yarın öbür gün bilmeden yardım ederim üzülürüm. Bu arada bu ateşli RX570 savunucuları nedense hep RX570-580 sahipleri. Ben hiç görmedim ki GTX1080ti-RTX2060 kullanıp RX570 öneren adam 😀 RX570-580 ortak ve kronik hatalar.
1-Wattman hatası.
4-Fabrika çıkışlı yüksek TDP değeri sebebi ile güç dalgalanmaları yaşanması. Stabil olmayan performans.
5-Yüksek TDP değeri sebebi ile fazla ısınması. Buna bağlı olarak kartın ömrünün uzun olmaması.
6-Yüksek sıcaklıkları çıkması sebebi ile performansta yaşanan düşüşler. Amd software sistemi geçmişten akıllanmış olması sebebi ile yüksek sıcaklıklarla bu şekilde donanımları koruyor.(bilmeyenler için).
Kalkıp bu gerçekleri reddeden insanları kaile almayın bile. Alelade bir AMD çalışanına sorsanız kendisi bile söyler bu kartlar hakkında bunları. Bizim Yozgatlı, Afyonlu, Konyalı arkadaşlarda burada kartın mükemmelliğini savunur. 😀

Durumu güzel özetlemişsiniz.

Bak beni engellediler teşekkür edemedim. Huyum değildir engellemeye vakit harcamak yarın öbür gün bilmeden yardım ederim üzülürüm. Bu arada bu ateşli RX570 savunucuları nedense hep RX570-580 sahipleri. Ben hiç görmedim ki GTX1080ti-RTX2060 kullanıp RX570 öneren adam [emoji3] RX570-580 ortak ve kronik hatalar.
1-Wattman hatası.
Kalkıp bu gerçekleri reddeden insanları kaile almayın bile. Alelade bir AMD çalışanına sorsanız kendisi bile söyler bu kartlar hakkında bunları. Bizim Yozgatlı, Afyonlu, Konyalı arkadaşlarda burada kartın mükemmelliğini savunur. [emoji3]
RX 470-480 dışında hiçbirine katılmıyorum. TDP değeri UV yapılarak, ısınmayı ve performans düşmesini engelleyecek şekilde düşürülebilir. RX 470-480 kısmı dışında tamamen TDP ve yazılım hakkında yazmışsınız. Yeni yazılımda geldi. Bu saatten sonra kartı alıp, UV yaptıktan sonra bir sorun yaşayacağını sanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı