RX 570 vs GTX 1650

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yüzden mi millet konu açıp duruyor? Kesin çözümü yok herkeste farklı şekilde çözüm buluyor veya bulamıyor.
Çoğu kişi çözüyor ve zararsız.
Ben sana ne anlamda ters düştüm hacı? Tam tersine dediklerini destekliyorum.
Ha bu arada ben undervolt yapmıyorum, yapan da tanımıyorum iyi sallamışın. Bu forumda konuda önerip de sorunu olan varsa yaptıkları yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi çözüyor ve zararsız.
Şahsen para verip aldığım bir bileşende bu sorunu yaşayacak olma olasılığı bile beni tedirgin ediyor. Neden kumar oynayayım ki? RX 570 alacağıma üstüne biraz daha koyarım 1660 alırım.

Şahsen para verip aldığım bir bileşende bu sorunu yaşayacak olma olasılığı bile beni tedirgin ediyor. Neden kumar oynayayım ki? RX 570 alacağıma üstüne biraz daha koyarım 1660 alırım.
Yeni patch le düzeltmişler haberi yeni geldi. Ayrıca ben sadece 1 kere denk geldim wattman hatasına. Bilmeyenler de görsün rn son güncelleme ile düzeltmişler ama DDU ile temizlemenşz gerekebiliyormuş.

Bu yorumu dikkate almayın zira bu şahsiyet fırsat buldukça AMD'ye saldırır, saydırdığı kartlar hakkında gram bilgisi yoktur, cayır cayır ısınacak diyor bir de. Uv yapıp kartın gücünden kısacaksın cümlesi ise tam kahkaha atmalık.

GTX 1650'yi düşünmeyin bile. RX 570 çok daha iyi bir ekran kartı. Nitro modeli soğutma ve frekans hızları bakımından diğer RX 570 modellerinden daha iyi.

Biraz dediğiniz para, 700-800 TL.
Ben tercih etmem ve o parayı veririm. 1 ay 2 ay daha maaşımdan biriktiririm sorunsuz kart alırım, en kötü 1650 alırım. Yukarıda arkadaş güncellemeyle çözüldüğünü belirtmiş. Durum öyleyse bilemem. Araştırmam gerekiyor.

1 Sene sonra bilgisayar almaktan vazgeçmeyin de. 1 Sene sonra neler olacağı belli değil ben derim ki zamanı geldiğinde çıkarılan ucuz fiyatlı sistemlere bakıp almak daha mantıklı. O zaman konu açarsınız şuan ne yaparsanız yapın 1 seneye çok şey değişebilir.

Neye göre daha gelişmiş ATI' nin ve AMD'nin tarihini biliyormusun ki gayet köklü tarihleri var ayrıca böyle 1-2 kişi konularda AMD problemli, AMD de WattMan hatası var gibi cümleler kuruyor yav kardeşim o hata varsa illaki adamın alacağı karttada olmak zorunda mı ben 2 kez kendi ellerimle biri RX 590 olan diğeri ise RX 570 olan sistem topladım ve ikisinde de böyle bir sıkıntı yok bırakın artık insanların akıllarını karıştırmayı bak adam hem daha pahalı hemde daha kötü olan GTX 1650 ye yöneldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…