RX 570 Wattman ve No Signal Hatası

Hakan419301

Hectopat
Merhaba, bir çok kişinin yaşadığı sorun bende de mevcut "Yüksek grafikli oyunlarda" oyundayken bir anda dıt sesi geliyor ve ekran kararıyor no signal sisteme reset atmadığım sürece hiçbir şekilde açılmıyor. Daha sonrasında "Default Radeon watman hatası"
Sistemim; RX570, Ryzen 3 2200G, ASUS Prime B350M-E, 8 GB 3000MHZ RAM, 600W 80+ PSU, harddisk, SSD ve yeni kasa.
Benim sorunum aslında 5 aydır mevcut bu forum sitesi ve bir çok forumda konular açıldı ben de açtım, hatayı hep kısa süreli çözümlerle çözdüm sonrasında tekrar etti, artık bunalım seviyesine getirdi,
Sistemim Windows 1903 her şey güncellendi, anakartım güncel, ekran kartım güncel, daha önce DDU defalarca eski sürümleri denedim tekrar temiz kurulum yaptım.
(Format atmadım hiç)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının BIOS u olmuyor Driver dır o. En güncel olanları kullanmanızı öneririm ancak yeni geldiği zaman beta sürümünde oluyorlar bir süre beta sürümü olanları kurmamanızı öneririm.
Yok ekran kartınında biosu var :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı