RX 5700 için Sorunsuz sürücü hangisi?

• Konuyu başlatan Jizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 2.963

Jizzy

Hectopat
Yer
Kdz. Ereğli
Merhaba arkadaşlar, RX 5700 ekran kartım mevcut fakat çoğu sürücülerde farklı farklı sorunlar yaşıyorum.
Ekranım kilitleniyor, titremeler oluyor ve no signal/kablo bağlı değil hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda bir facebook grubunda tartışıyorum dünden beri, beni gene fanboy ilan ettiler. Ben AMD tarafında Coil Whine NVIDIA'ya kıyasladığınızda daha çok çıkıyor dedim, adam gelmiş yazıyorki ''AMD ĞAYNAKLI DEĞİL COOL WHINE AZ SALLADA İNANAĞK'' ya bunların ne beyni var, ne de okuma yazması var allah kurtarsın bunları ne diyeyim.

Son düzenleme:
@Akerfeldt Dostum uğraşma, RX 570 ekran kartını önerdiler. Bozuk çıktı ben şanssız oldum. Ben 1 haftada kaç tane AMD ekran kartı arıza SS'i aldım sayamadım. Telefon doldu diye sildim. Ekran kartına servis arızalı dedi iade aldı buradakiler hala yok driver yok undervolt felan. Birde şunu gördüm şaşırdım. Adam ekran kartı önerisi ıstiyor, öneren kişinin yaşını tahmin edebiliyorum konusmasindan neyse, kartı öneriyor iki video izleyip. Öneren kişiye diyorum sen kullanıyor musun? Sapphire AMD kanadında en iyisi, ee kullanıyor musun? Cevap yok adam kayıp 😂

@Akerfeldt Dostum uğraşma, RX 570 ekran kartını önerdiler. Bozuk çıktı ben şanssız oldum. Ben 1 haftada kaç tane AMD ekran kartı arıza SS'i aldım sayamadım. Telefon doldu diye sildim. Ekran kartına servis arızalı dedi iade aldı buradakiler hala yok driver yok undervolt felan. Birde şunu gördüm şaşırdım. Adam ekran kartı önerisi ıstiyor, öneren kişinin yaşını tahmin edebiliyorum konusmasindan neyse, kartı öneriyor iki video izleyip. Öneren kişiye diyorum sen kullanıyor musun? Sapphire AMD kanadında en iyisi, ee kullanıyor musun? Cevap yok adam kayıp 😂
Ben buna kızıyorum işte. Herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşup insanları yanlış yönlendiriyorlar. O testlere bakarsan bütün ekran kartları 55-60 derece çalışıyor üstelik. Yok Sapphire iyimiş, yok wattman sorunu çözüleli 10 yıl olmuş nerede çözülmüş ya? En yüksek çekirdek hızı Sapphire'de diye onu iyi sanıyorlar. Donanım arşivi abisini izliyor, 1660 VS RX590 izliyor geliyor burada kart öneriyor. Sorunlarından bahsedince ''Onlar çözüleli çok oldu fanboyluk yapma tarihi eser oldu o sorunlar'' diyorlar. Hee aynen tarihi eser oldu bu forumda hala açılan wattman hatası konuları zaten tamamen yalandan ibaret. Wattman hatası donanımsalmış birde, fanboyluğun böylesi arkadaş. O zaman benim kartı gönderdiğim teknik servisin bilgisayarının donanımlarıda çöp herhalde ki ordada kart wattman hatası vermiş ve arızalı bulunmuş :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı