RX 5700 nasıl 5700 XT yapabilirim?

cankuslord

Femtopat
Merhabalar.

MSI RX 5700 Mech GP OC ekran kartı kullanıyorum. Bu ekran kartımı RX 5700 XT nasıl flashlayabilirim? Uyumlu BIOS'u arattığımda 5700 XT'nin Mech OC serisi çıkıyor yalnızca. Doğru BIOS'u atabilecek biri olursa çok sevinirim.

Kartım ve bulduğum BIOS dosyası şunlardır;

Benim BIOS'um (RX 5700 Mech GP OC):

Yapmak istediğim BIOS (RX 5700 XT Mech OC):

Aradaki tek fark GP gibi duruyor doğru BIOS bu mudur?

BIOS atmayı biliyorsanız yapın. Az çok biliyorum derseniz ekran kartınız havalı bir tenekeye dönüşür. Böyle riskli işlemlere girmeyin. Basit bir OC ile bile XT performansını yakalayabilirsiniz.

Merhabalar.

MSI RX 5700 Mech GP OC ekran kartı kullanıyorum. Bu ekran kartımı RX 5700 XT nasıl flashlayabilirim? Uyumlu BIOS'u arattığımda 5700 XT'nin Mech OC serisi çıkıyor yalnızca. Doğru BIOS'u atabilecek biri olursa çok sevinirim.

Fabrikadan belirli düzeyin altında kalan GPU'lar 5700 olarak satılıyor. Yani fark sadece BIOS değil. Ama şansınız varsa ve GPU nuz potensiyeli varsa bir nebze işe yarıyabilir ama çok umutlanmamak lazım.

Merhabalar.

Şimdi elindeki ekran kartını satıyorsun, ve 5700XT'nin siparişini veriyorsun. Komik oluyorsunuz cidden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı