RX 5700 Ozel Sogutma Beklenir Mi?

Özel soğutma ile birlikte fiyatınında artacağını unutmamak gerek. Sorun çıkaracağını sanmam ama özel soğutmanın illaki artısı vardır.

Sicakliklar ozel soğutmalı modellerde 5-10 derece arasi dusecektir. Fakat suan ki modellerde alinan sicaklik degerleri karta zarar vermeyecektir ve performansı etkilemez. Daha serin olsun icim rahat etsin diyorsanız bekleyin.

Evet, beklenir.

Bugüne kadar Founders/Frontier edition olup düzgün soğutma yapan kart ben hatırlamıyorum. Özel soğutmalı kartlar her zaman tercih sebebi olmalı bütçe belliyse(üç ayda bir kart değiştiren insanlar var).

Bir de aklınızda bulunsun Sapphire gibi, XFX gibi, Powercolor gibi markaların üretimleri de çok kalitelidir.

Benim de aklımda bu soru var. 5700xt alacağım, zaten bütçemi sonuna kadar kullandım yeni çıkacak kartlar daha iyi olur ama fiyatlarından korkuyorum. 2 seçenek belirledim ya yeni kart çıkacak az daha ekleyip satın alacağım ya da yeni kart çıkacak bunların fiyatı az daha düşecek şu anki kartı alacağım, artan parayla da yemeğe gideceğim. 😅 Her türlü yeni kartları bekliyorum.

Soğutmadan daha büyük problemleri var. Yabancı forumlarda çok fazla konu var ve memnun olan yok bu kartlardan.
Amazon’daki yorumlarına baktım 110 dereceye çıktığını yazan var. 1080 TI’ın founders modeli 78 üstüne çıkmıyor.
Gerisini siz düşünün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı