RX 5700 sorunlu mu?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.430

-Jwol-

Hectopat
İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.

Evet driver sorunları var, forumda bu sorunlarla ilgili her gün onlarca konu açılıyor, birçok insan kartı kısa sürede iade etti.

Alıp denemek istiyorsanız alın, bekli şansı yüzünüze güler, sorun yaşamazsınız.

Sorun yasarsam ne gibi sorunlar mesela?

Her yerinden sorun fışkırıyor. Almayın aldırmayın, ne işiniz var sorunlu kartla.

Bütçe varsa 3600 tabii ki daha iyi. Sürücü problemi yaşayan kullanıcıları çok fazla görüyoruz RX 5700'de. Kendim kullanmıyorum fakat yeni sistem topluyor olsam tercihimi NVIDA'dan yana kullanırdım. Profesyonel işler yapmıyorum sonuçta, zevk almak için oyun oynuyorum. Bu esnada da hatalarla, sürücü problemleriyle uğraşmak istemem. @Silinen üye Konuyu okumadan cevap vermiş bulundum, kusura bakmayın.

Yanlış Bilgilendirme
Sürücü sorunları genel olarak WattMan uyarılarına neden oluyor. Oyun içi FPS kaybı v.s söz konusu değil, ama bazı oyunlar atabiliyor. Zaten son güncelleme sonrası WattMan v.s tarih olmak üzere. Pulse serisi kronik sorunlu, almayın. Eğer ucuz almanız gerekiyorsa, Nitro + alabilirsiniz. Armor, Pulse, TUF ve Dual serisine bulaşmayın. STRIX, Nitro +, Gaming X v.s alabilirsiniz, sorun çıkarmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin rahatlıkla 5700 ufak tefek sorunlar ama yazılımsal sıkıntılar her zaman giderilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…