RX 5700 sorunlu mu?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.377

-Jwol-

Hectopat
İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.

Arkadaşlar kesin çözüm yolunu buldum ben, kendimde bu yolu kullanarak çözdüm. %100 Kesin çözüm sorunsuz kullanabilirsiniz kartı böyle.

İade ettim 😉
Dalga geçmeye kartı kötülemeye gerek yok böyle yaparak kendinizi küçümsüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçmeye kartı kötülemeye gerek yok böyle yaparak kendinizi küçümsüyorsunuz
Dalga geçmeyipte ne yapayım? İnsanlar dişinden tırnağından aylarca arttırıp kenara para biriktiriyorlar ve büyük ümitlerle aldıkları kart insanı çileden çıkartacak kadar sorunlu. Bu mu yani olay? Garantiye gönderiyorsunuz servis sizi salak yerine koyup kartta sorun bulunamadı diyor kartı geri yolluyorlar, siz sorunu çözmeye çalışıyorsunuz bir çözümü yok amele gibi saatlerce en stabil yazılımı arıyorsunuz, undervolt etmeye çalışıyorsunuz kartı, wattman hatasıyla uğraşıyorsunuz, kim hakediyor bunları yaşamayı? O kadar para veripte bu sorunları yaşamayı hangi insan hakediyor? Ben bilgisayar toplıyıcam diye aylarca çalıştım, bir yerlerimden ter aktı bu parayı kazanana kadar, indirim kovalayarak heyecanlı bir şekilde ''Yıllardır hayalini kurduğum şey gerçek oluyor'' diyerek topladığım sistemde ekran kartı bozuk. 1300 TL az para mı? Bu parayı veripte böyle sorunlar yaşamak hak mı? Ayıp değil mi? Kartı boşu boşuna kötülemiyoruz, kartta bariz sorunlar mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı