RX 5700 XT alınır mı? Driverleri düzeldi mi?

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşımdan RX 5700XT ekran kartı alacağım madencilikte kullanılmadı. Tanıdık birisinden satın alacağım. 6000TL civarında.

Sizce bu fiyat iyi midir? Ve driver sorunları düzeldi mi? Eskiden WattMan hatası gibi hatalar oluyordu sanırım bu ekran kartlarında. Alırken neye dikkat etmeliyim?

MSI RX 5700XT.
Driverlarda genel olarak bi sıkıntı yok 5000-5500 tl ye anlaşabilirsen al bide msi nin hangi modeli o da önemli gaming x ise gözünü kırpmadan al diğer modeller için bişey diyemem.

Kolay kolay düzelecek bir kart değil. Hem fiyat olarak da hiç ucuz değil kendileri hemen hemen aynı fiyata yeni nesil kartları alabiliyorsun zaten. E onlar varken RX 5700 XT neden alınsın? Ayrıca üst seviyede NVIDIA alınmalı diye düşünüyorum.

Kolay kolay düzelecek bir kart değil. Hem fiyat olarak da hiç ucuz değil kendileri hemen hemen aynı fiyata yeni nesil kartları alabiliyorsun zaten. E onlar varken RX 5700 XT neden alınsın? Ayrıca üst seviyede NVIDIA alınmalı diye düşünüyorum.
RX 5700 XT 6000'e ucuz değil mi? Hocam 9.5k ya zor bulursun o kartı

Kullanıyorum. Performans bakımından canavar zaten 3060'ın önünde. Sürücü olarak uzun zamandır sorun yaşamadım. Sürücüler güncellendikçe sorunlar bitiyor yavaş yavaş. Sürücülerim güncel de değil. Güzel kart sorun yaşamadım pek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı