RX 5700 XT alınır mı?

Minimum 30dk olmasını öneririm. Kartın hotstop değerlerini ve normal sıcaklık değerlerini de anlık olarak isteyin. Varsa AIDA 64'te güzel olur ama çok gerekli değil.

Hocam şu an RX 550 kullanıyorum 22.5.1 sürümünde 6600 aldığım zaman yeniden DDU ile driver kurmam gerekirmi veya hangi sürüm kurmam gerekir? 23.9 sürümlerinde sorun var sanırım bana güzel bir sürüm önerir misiniz yoksa 22.5.1 kurayım 6600 için?

Hocam şu an RX 550 kullanıyorum 22.5.1 sürümünde 6600 aldığım zaman yeniden DDU ile driver kurmam gerekirmi veya hangi sürüm kurmam gerekir? 23.9 sürümlerinde sorun var sanırım bana güzel bir sürüm önerir misiniz yoksa 22.5.1 kurayım 6600 için?

22.5.1 Sürümünde bir sorun çekmedim 5 6 aydır fakat 6600 farklı bir kart.

Bu devirde RX 5700XT bence alınır ama 3001 TL ikinci el de edecek bir kart olduğunu düşünmüyorum. 3000 TL üstü bu ekran kartı için bence pahalı, 3500 TL üstüne çıktığın zaman zaten RX 6600/XT alınabiliyor bende o fiyat aralığında RX 6600 XT öneririm. Kendim 5700XT kullanıyorum çok fazla başın ağriyabilir ben ikinci el 2000 TL gibi bir fiyata almıştım 2023 Nisan ayında 1-2 ay sorunlarını çözmek ile uğraştım ve çözdüm. Güç tüketimi için yazanlar olmuş Sapphire Nitro SE + 230W tüketirken XFX 5700 XT trible disspantion 180W güç tüketimi yapıyor. Her 5700XT absürt güç tüketimi yapmıyor kaldı ki undervolt ile ortalama 150W güç tüketimi ile aynı performansı alıyorum. Kart ile oynamayi sevenler için bence biçilmiş kaftan ama takayım sorunsuz oyun oynayayım dersen RX 6600 veya 6600XT öneririm.

Son düzenleme:
Hocam RX6600 biraz zor. 5000serisi yanması , driver sorunu vs. ile pek beğenilmeyen bir seri. Ben kullanmadığım için birşey diyemem. RX6500XT yeterli olmaz mı? 3600e 6600 gerçekten zor. 2060vs. bulabilirsen onlara da yönetebilirsin fakat benim önerim 6500XT den yana olur. Bu arada ASRock iyi markadır ,PowerColor danda şimdilik memnunum.

Hocam RX6600 biraz zor. 5000SERIsi yanması, driver sorunu vs. ile pek beğenilmeyen bir seri. Ben kullanmadığım için bir şey diyemem. RX 6500 XT yeterli olmaz mı? 3600e 6600 gerçekten zor. 2060vs. Bulabilirsen onlara da yönetebilirsin fakat benim önerim 6500XT'den yana olur. Bu arada ASRock iyi markadır, PowerColor danda şimdilik memnunum.

Bence 6500XT alacağına RX 5700 düz alsan çok daha mantıklı olur. 6500 XT çok güçsüz kalır.

Sapphire Nitro+ ve Gigabyte dışında tavsiye etmem yaklaşık 6 aylık Nitro+ sahibiyim MSI ve ASUS modellerinde kronik ısınma var ama Sapphire hiçbir zaman yüzümü kara çıkarmadı. Performans olarak fazlasıyla tatmin edici. Temiz kullanılmış ise alın.

Ben zamanında elimdeki RTX 2060'ı satıp birazcık kâr ederek RX 5700 XT almıştım. Sorunsuz bir kart değil. Sürücü hataları alabilirsiniz. Kaliteli, en az 700W bir PSU'ya sahip olmanız önemli. Bir problem çıkarmayan sürücüyü bulana kadar sürücüleri denemeniz de gerekebilir.

23.7.2 adrenalin sürümü stabil çalışıyor ve 650W PSU fazlasıyla yetiyor. Bilginiz olsun.

Hocam RX6600 biraz zor. 5000serisi yanması , driver sorunu vs. ile pek beğenilmeyen bir seri. Ben kullanmadığım için birşey diyemem. RX6500XT yeterli olmaz mı? 3600e 6600 gerçekten zor. 2060vs. bulabilirsen onlara da yönetebilirsin fakat benim önerim 6500XT den yana olur. Bu arada ASRock iyi markadır ,PowerColor danda şimdilik memnunum.
Benim yorumuma olumsuz bırakmışsınız ancak PCIe 4.0 gereksinimi olan 6500XT'yi nasıl sundunuz? 9400F varken o kart asla kendini bulamayacak. Hoş bulsa bile performansı RX 570'ten hallice. Bari doğru düzgün bir yorumunuz olsaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, başlıkta görmüş olduğunuz gibi alınır mı? 2 arkadaşa da çok yakın oturuyorum. Fakat korktuğum şeyler var A550dn MSI PSU bu karta yeter mi i5 9400F işlemcim MSI H310 anakartım var. Şu an RX 550 kullanıyorum ve 4-5 aydır 22.5.1 sürümünde bir kere sorun almadım 5700XT ile sorun alır mıyım ya da WattMan sorunları ile falan karşılaşır mıyım yoksa 1660 Super mi almak mantıklı?

Bir de darboğaz çok olur mu? Arkadaşım maksimum %10 olur bir zararı dokunmaz dedi.
Sapphire marka ekran kartları AMD için en kaliteli üretici denebilir. Ben olsam kesinlikle alırdım. Şuan RX 6600 XT var bende. İki kart birbirlerine çok yakın performansta, hatta en başta onu alıcaktım ama nasip olmadı. Almadan önce kart sahibi ile konuş ve kartı test et. Stres testi vs. Kartın ısısını, sesini, yük altındayken garip hatalar verip vermediğine emin ol. Umarım alabilirsin.

Sapphire marka ekran kartları AMD için en kaliteli üretici denebilir. Ben olsam kesinlikle alırdım. Şu an RX 6600 XT var bende. İki kart birbirlerine çok yakın performansta, hatta en başta onu alacaktım ama nasip olmadı. Almadan önce kart sahibi ile konuş ve kartı test et. Stres testi vs. kartın ısısını, sesini, yük altındayken garip hatalar verip vermediğine emin ol. Umarım alabilirsin.

ASRock olan ürün ile kararımı verdim sağ olun gene de iyi geceler. Furmark ve hotsop değerlerine arkasına önüne orasına burasına her yerine bakıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı