RX 5700 XT Almak Mantıklı mı?

Ben şubat ayından beri Nitro+ modelin kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. 20.2.2 sürümünden sonra gördüğüm kadarıyla çoğu kullanıcının sorunları çözülmüş. Tabi bu sizin sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor, biraz şans işi. Almayı düşünürseniz Nitro+ ve Gaming X modellerine bakın. En iyi modellerden ikisi bunlar.

Zaten her AMD kartı konusunda mutlaka driver sorunları var yazılacak illaki. Kafanız karışmasın, istediğiniz kartı fiyatı uygun olmak koşuluyla alabilirsiniz. Sıkıntı yaşama durumu şans işi ama her şeyin bir çözümü vardır.

Benim kartım stabil olsun az daha para vermeme rağmen daha düşük FPS alayım diyorsan, NVIDIA olabilir. 5700XT ile 2060S karşılaştırılmaz. 5700XT alırsın sorunla karşılaştığın an iade edersin, bu kadar basit.

5700XT alırsın sorunla karşılaştığın an iade edersin, bu kadar basit.
Hı hı, satıcı firma da öyle diyordu. O urun garantiye gidip arızalı olduğuna dair RMA raporu almadan iade edemez. Garantiye de genel olarak Arena bakıyor. Ariza tespitte ne kadar iyi oldukları malum. Parasını vermeyeceğiniz bir sey hakkında, insanları sorunlu olan ürüne, yönlendirmeyin. RX serisinin çoğu donanımsal ariza ki, insanlar undervolt, frekans falan kısarak, düzeltmeye calisiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı