RX 5700 XT ve RTX 3060 değişimi mantıklı mı?

Sistem var ama 3060'lı sistem benimkinden ekran kartı hariç daha iyi ve cebime 1500 TL falan kalacak ekstradan.
Eğer biraz daha bütçen varsa üstüne eklemelik KENDINE MUZISYEN-TRIO GAMER/AMD RYZEN 7 5800X/GIGABYTE GeForce RTX 3070 AORUS MASTER 8GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA alabilirsin ama 5700XT'den 3060'a düşmek çok da mantıklı değil gibi, sıfır sistem alacaksın tabii oradaki mantık sana kalmış.

Benim modelimde OC yapılırsa sanırım çok büyük problem olur hocam :D TUF serisi malumunuz.

TUF'un yeni üretim EVO'su ise çok kaliteli ama eskisi ise dediğiniz gibi. OC derken miningde Memory clock önemli olduğu için güç tüketimini azaltiyoruz Core clock kısıyor Memory clock artıriyoruz. Bu işlemleri yaparsan güzel soğutmalı bir kart ile miningde 55 dereceleri geçmez.

Eğer biraz daha bütçen varsa üstüne eklemelik KENDINE MUZISYEN-TRIO GAMER/AMD RYZEN 7 5800X/GIGABYTE GeForce RTX 3070 AORUS MASTER 8GB/16GB DDR4/512GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA alabilirsin ama 5700XT'den 3060'a düşmek çok da mantıklı değil gibi, sıfır sistem alacaksın tabii oradaki mantık sana kalmış.

20 bin çok hocam biraz dediğiniz 5000 bin dile kolay :D
TUF'un yeni üretim EVO'su ise çok kaliteli ama eskisi ise dediğiniz gibi. OC derken miningde Memory clock önemli olduğu için güç tüketimini azaltiyoruz Core clock kısıyor Memory clock artıriyoruz. Bu işlemleri yaparsan güzel soğutmalı bir kart ile miningde 55 dereceleri geçmez.

Doğrudur hocam ama düşünmüyorum mining yapmayı.

Merhaba, RX 5700 XT ekran kartımı 12'ye satıp 3060'lı sistem almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? (12'ye alıcı var.)

Linki budur;

Ben olsam kartı satıp o sistemi alırdım.

Merhaba, RX 5700 XT ekran kartımı 12'ye satıp 3060'lı sistem almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? (12'ye alıcı var.)

Linki budur;
Hocam şahsen mantıklı geldi ki ben sadece valorant assetto corsa oynuyorum arada farklı şeyler giriyorum buna yeterli bir laptop var fazla ise eğer sistem olabilir 3060da gayet performanslı bence yeter diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı