RX 5700 XT donma sorunu

serkanxgod

Hectopat
RX 5700 XT Nitro.
R5 3600.
B450 Tomahawk Max.
3000 MHz Corsair 2x8 RAM.
Corsair Spec Delta.
Corsair VS650 PSU.
Adata SU650 240 GB m. 2.

Bu sistemde Fortnite ve PUBG'de anlık takılmalar yaşıyorum sağa sola dönerken falan sebebi ne olabilir? Kartın 26'sına kadar iade süresi var. Driverlar güncel BIOS'um güncel. Yardım edebilir misiniz?

Ayarlarınız ne alemde peki? Başka oyunlar da deneyebildiniz mi? Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?
Screenshot_6.png

SU650 SSD'nin kronik sorunudur oyunlarda donma sorunu. Forumu bir araştırırsanız görebilirsiniz. Kaç kere yazıldı SU650 kesinlikle almayın diye. SU630'da sorunlar bir nebze giderildi fakat yine de alternatif varsa SU630 bile tercih edilmemeli.

Oyun için ayarlarınıza baktınız mı?
Ayarlarım fotograftaki gibi suan pubg guncellemesi var
SU650 SSD'nin kronik sorunudur oyunlarda donma sorunu. Forumu bir araştırırsanız görebilirsiniz. Kaç kere yazıldı SU650 kesinlikle almayın diye. SU630'da sorunlar bir nebze giderildi fakat yine de alternatif varsa SU630 bile tercih edilmemeli.
Değerler normal değilmi ayrıca evet okudum ama oyunlarda bu kadar takılma yaratacigini dusunmuyordum masaustunde biraz takilir ondada sıkıntı olmaz demistim

Ayarlarım fotograftaki gibi suan pubg guncellemesi var

Değerler normal değilmi ayrıca evet okudum ama oyunlarda bu kadar takılma yaratacigini dusunmuyordum masaustunde biraz takilir ondada sıkıntı olmaz demistim
Okuma normal fakat yazma düşük. 550 okuma 500 yazma hızına sahip bir SSD normalde. Sadece donma sorunu değil birçok kronik sorunu olan bir SSD SU650. SSD gibi çok kritik bir parça için gidipte bu denli sorunlu bir ürünü seçmek çok yanlış. Bir de bilerek almışsınız sorunlu olduğunu. Yazık olmuş.

Okuma normal fakat yazma düşük. 550 okuma 500 yazma hızına sahip bir SSD normalde. Sadece donma sorunu değil birçok kronik sorunu olan bir SSD SU650. SSD gibi çok kritik bir parça için gidipte bu denli sorunlu bir ürünü seçmek çok yanlış. Bir de bilerek almışsınız sorunlu olduğunu. Yazık olmuş.
180 tl idi itopyadan bu kadar sorun cikaracagini dusunmemistim
Efendim bi sorum daha olacak ben 1 ssd daha alsam kaliteli bi tane onuda taksam kasmalar devam edermi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı