RX 5700 XT Evo alınır mı?

İşte burada tercih size kalıyor zaten. Fiyat farkının yanında bazı ihtimalleri de göze almanız lazım. Big Navi zaten yenilikler ile gelecektir ama "ucuz" olmasını beklememek gerekir.

Fiyat farkı olmasının sebebi süreki sorun çıkarması sanırım? 2070S gücüne eşdeğer diyenler görmüştüm çünkü pek bilgim yok ondan soruyorum.
 
Big Navi kartlar daha pahalı çıkar sanıyorum.


Evet ama 2070 ile arasında 1000 liraya yakın fark oluyor.


Sürekli sorun çıkarıcaksa uğraşılmaz tabii ki siz ne önerirsiniz kart olarak.


Kullanıyor musunuz kartı.
Bütçenize göre tercih edin.
 
Bütçenize göre tercih edin.

Palit ve Evo arasında ne gibi fark var. Veya İncehesap cuma günü indirimlerinden 2070S düşer mi 4500 TL civarına?
 
Fiyat farkı olmasının sebebi süreki sorun çıkarması sanırım? 2070S gücüne eşdeğer diyenler görmüştüm çünkü pek bilgim yok ondan soruyorum.
Sorun çıkarması değil. GPU pazarı Nvidia'nın elinde. Fiyatları o belirliyor diyebiliriz. Haliyle Radeon tarafında atak yapılacaksa ilk baş fiyat olarak hareket ediliyor. He sürücü, kart partneri gibi konular bunun dışında eksiler. Ama bunlarda da iyileştirmeler yapılabiliyor. Kesinlikle "bu kartı aldınız, başınıza iş gelecek!" diyemem ama ihtimaller dahilinde.
 
RX 5700 XT ile en son 2 ay önce yeşil ekran almıştım ondan sonra dün yeşile ekran aldım bir kere. O kadar. Sürekli ugrasilacak bir durum değil. Doğru güç kaynağı seçmek de önemli. Direkt PSU'dan çıkan 2×8 pin güç kablosu çok önemli. Ben forumda 5700 XT konusu görmüyorum her gün. Haftada 1-2 defa belki.
Bu arada Pulse modelini CV650 PSU ile kullanıyorum. PSU'dan tek kablo gidiyor ucunda çöküyor ama sorun yok şimdilik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı