RX 5700 XT Evoke alınır mı?

İlk defa mı? Yabancı forumlarda özellikle reddit'te bu sıkıntıyı çeken bir sürü insan vardı.Buyrun bu linke bakmanızı tavsiye ediyorum. Isınması modelle alakalı bir durum ama hatalar driver yazılımsal. Yoksa ekran kartının verdiğin FPS'ler gayet güzel ve tatminkar.
Wattman ile alakalı diye değil miydi bunlar ya? Çok geçmiş olsun, üzücü durum :/

Tabiki. Sıcaklık boştayken 38-40 arasında. Oyunlarda ise oyununa göre değişiyor. 1080p de oyun oynuyorum herşey Ultra ayarlarda. Assassin's Creed Odyssey de mesela en fazla 54-55 derece oluyor. Kasa havalandırmam iyi. Oyun oynarken kasa fan ayarlarını full speed yapıyorum. [PCIEX16 ekran kartı sıcaklığı boştayken.]

Eki Görüntüle 437189

54-55 mi? Harika değer. Alan herkes 80 derecenin üstünde geziyor diye yakınırken nasıl bu kadar düşük olabiliyor referans kartın sıcaklığı, çok şaşırdım. Ekstra bir ayar yaptınız mı?

Wattman ile alakalı diye değil miydi bunlar ya? Çok geçmiş olsun, üzücü durum :/

54-55 mi? Harika değer. Alan herkes 80 derecenin üstünde geziyor diye yakınırken nasıl bu kadar düşük olabiliyor referans kartın sıcaklığı, çok şaşırdım. Ekstra bir ayar yaptınız mı?

Ekran kartıyla alakalı hiçbir extra ayar yapmadım. Dediğim gibi kasa fan havalandırmasına çok dikkat ediyorum o kadar. Cooler Master MB511 kasa kullanıyorum. Önde 3 fan, arkada 1 egzoz fanı, üstte yine bir egzoz fanı mevcut.

Ekran kartıyla alakalı hiçbir extra ayar yapmadım. Dediğim gibi kasa fan havalandırmasına çok dikkat ediyorum o kadar. Cooler Master MB511 kasa kullanıyorum. Önde 3 fan, arkada 1 egzoz fanı, üstte yine bir egzoz fanı mevcut.
Sadece kasa havalandırmasıyla alınan değerler demek. Vallahi mükemmel, güle güle kullanın. Ay sonuna kadar dediğim modeller gelmezse ben de referans alacağım. Çünkü parayı ay sonuna kadar harcamam gerekiyor.

Sadece kasa havalandırmasıyla alınan değerler demek. Vallahi mükemmel, güle güle kullanın. Ay sonuna kadar dediğim modeller gelmezse ben de referans alacağım. Çünkü parayı ay sonuna kadar harcamam gerekiyor.

Teşekkür ederim. İnşallah sizler de sıkıntısız bir şekilde halledersiniz alımınızı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı