Sistem toplamak için indirimde 5700 Gaming X almıştım ben de fakat bütçe RTX2060 üstünü karşılıyorsa Nvidia almanı öneririm.
Kasa gayet serin çalışıyor. Fanları biraz sesli gelebilir ama bana normal geliyor açıkcası. Kasayı PSU dahil olmadan almanızı tavsiye ederim.Hocam aklımda olan bir kart, MB511'den memnun musunuz?
Kasa gayet serin çalışıyor. Fanları biraz sesli gelebilir ama bana normal geliyor açıkcası. Kasayı PSU dahil olmadan almanızı tavsiye ederim.
Ben Vatan KDV indiriminde imzamdaki sistemi topladım o kasa 3 sefer değişti ve hepsinde COİL WHİNE vardı PSU'larda. O yüzden kasayı ayrı PSU ayrı aldım.Bende öyle düşünüyorum içinde gelen PSU biraz eski deniliyor.
Bildigim kadarıyla kendi icerisinden bir adet fan coklayıcısı çıkıyor ama siz sorunu extra bir şey alarakmı cözdünüz?
Ben Vatan KDV indiriminde imzamdaki sistemi topladım o kasa 3 sefer değişti ve hepsinde Coil Whine vardı PSU'larda. O yüzden kasayı ayrı PSU ayrı aldım.
Bütçe yeterliyse RTX 2070 alabilirsin fakat RX 5700 XT üzmeyecektir. Sorunlarının büyük bir kısmı giderilmiş.
Benim yerime başkası önerse daha iyi olur. Üst seviye kartlarda hangi model daha iyi bilmiyorum.Orta seviye bir RTX2070 önerir misiniz.
Bütçeniz nedir?Orta seviye bir RTX 2070 önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.