RX 5700 XT için Marka tavsiyesi

Bütçe
3500
Çok teşekkürler fiyatı çok iyiymiş ama ben MSI modelini daha çok beğendim.
Tavsiye ettiğim ekran kartının fiyatı çok iyi, kaçırmamanızı öneririm.

Ben Sinerji'den alışverişimi yapıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ayrıca stokta mevcut eğer olmasaydı temin edilemediğini belirtirdi, aldığım ürünler maksimum 3-4 gün içinde elime ulaşıyor.

Bende öyle olmadı. Tecrübe kişiden kişiye değişir.
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ modelini maalesef alamazsınız. Kasanız 300 mm uzunluğuna kadar ekran kartı desteği sağlıyor. Bu ekran kartı 306 mm uzunluğunda.

Benzer şekilde MSI RX 5700 XT Gaming X 297 mm uzunluğunda. Yani 3 mm gibi bir farkla kasanıza uygun oluyor ama kablolama falan derken o 3 mm risk taşıyor.

ASUS ROG Strix modeli aynı şekilde 305 mm. Kasaya sığdıramazsınız.

Sapphire RX 5700 XT Pulse modelini tavsiye ederim.

Anakart tavsiyesi istememişsiniz ama Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Yoo hepsi rahatlıkla sığar o kasaya ölçtüm ben sorun yok. Kağıt üzerinde yazan verilerle uygulama farklı olabiliyor. Kasa 35 cm ön kısma fan ve radyatör yerleştirme ihtimaline karşı 30 cm denmiş. Kasa altına ya da üstüne de sıvı soğutma takma imkanı veriyor. Kaldı ki ben zaten hava soğutma kullanacağım. Teşekkürler.
Ana kart tavsiyesi istememe gerek kalmadı. Yurt dışından almayacağım için ana kartı, Türkiye’de sadece Gigabyte x570-ı modeli var. Diğerleri gelmiyor. Ya da stok dışı.

Yoo hepsi rahatlıkla sığar o kasaya ölçtüm ben sorun yok. Kağıt üzerinde yazan verilerle uygulama farklı olabiliyor. Kasa 35 cm ön kısma fan ve radyatör yerleştirme ihtimaline karşı 30 cm denmiş. Kasa altına ya da üstüne de sıvı soğutma takma imkanı veriyor. Kaldı ki ben zaten hava soğutma kullanacağım. Teşekkürler.
Ana kart tavsiyesi istememe gerek kalmadı. Yurt dışından almayacağım için ana kartı, Türkiye’de sadece Gigabyte x570-ı modeli var. Diğerleri gelmiyor. Ya da stok dışı.
Eğer sığacağından eminseniz ölçümlerinizi yaptıysanız Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Eğer sığacağından eminseniz ölçümlerinizi yaptıysanız Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Eminim sığar, öncesinde pcpartpick sitesinde aynı kasayla örnek toplamalara baktım. Saphire çok şikayet alan bir marka, hiç yanaşmadım. Forumda @recepbaltas çok belirtmiş. Msi gaming X’in soğutma sistemini incelemişlerdi. Biraz önce Vatan’dan Msi siparişi geçtim. Şimdi indirimden anakart bakacağım. Başka eksik kalmadı.

Eminim sığar, öncesinde pcpartpick sitesinde aynı kasayla örnek toplamalara baktım. Saphire çok şikayet alan bir marka, hiç yanaşmadım. Forumda @recepbaltas çok belirtmiş. Msi gaming X’in soğutma sistemini incelemişlerdi. Biraz önce Vatan’dan Msi siparişi geçtim. Şimdi indirimden anakart bakacağım. Başka eksik kalmadı.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı