RX 5700 XT mining değerleri

Jessepinkmanyo

Centipat
Evet 7 günlük mining değerlerim:

Kazandığım para 44 dolar.
Kart 59 dereceyi geçmedi. Genel olarak 55 56 derece. Fan hızı 600-800 RPM arasında.
Kazım gücü 55 mh.
120W güç tüketiyor. Aylık en fazla 90 TL falan.
Ay sonu hedef 180 200 dolar gözüküyor.
Ben sistemi Full çalıştıramadım 2 3 gün kapatmak zorunda kalmıştım. Son 3 gün Full çalışıyor. Hala da çalışıyor.

Tek kart ile girmek isteyen ve merak eden arkadaşlar için paylaştım. Ben 1 ay sonunda bırakacağım. Ayakkabı almak için yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Detay verebilir misiniz? Kullandığınız programlar, ödeme sistemi vs. nedir?

Ayrıca, bilgisayarı günde ne kadar süre açık tutuyorsunuz? 24 saat mi?

Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Merhaba.

Ben claymore ve ethermine kullanıyorum. Ödemenizi bir borsa da hesap açıp ethereum şeklinde alıyorsunuz. Tavsiyem dünyanın en büyük kripto para borsası olan binancedır. Ethereumu burada tl ye çevirerek banka hesabınıza atabilirsiniz.
Bilgisayar ilk 3 gün bazı şartlardan dolayı kapandı.
Son 4 gündür full çalışıyor 7 24

Merhaba.

Ben claymore ve ethermine kullanıyorum. Ödemenizi bir borsa da hesap açıp ethereum şeklinde alıyorsunuz. Tavsiyem dünyanın en büyük kripto para borsası olan binancedır. Ethereumu burada tl ye çevirerek banka hesabınıza atabilirsiniz.
Bilgisayar ilk 3 gün bazı şartlardan dolayı kapandı.
Son 4 gündür full çalışıyor 7 24
44 dolar 4 günlük kazanç mı?

Merhaba, öncelikle kolay gelsin. Ben de aynı kartla kazım yapıyorum 51.80 max gördüğüm hash değeri. Watt değerim de 130 dan aşşağıyı görmedi. OC ve UV ile mi gördünüz 55i? lolMiner'dan kazıyorum düşük olma sebebi bu olabilir mi?

Allah bereket versin.

Teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle kolay gelsin. Ben de aynı kartla kazım yapıyorum 51.80 max gördüğüm hash değeri. Watt değerim de 130 dan aşşağıyı görmedi. OC ve UV ile mi gördünüz 55i? lolMiner'dan kazıyorum düşük olma sebebi bu olabilir mi?
Evet ayarları değiştirdim. Ben de değiştirmeden 53 54 alıyordum lolminer da. Ama claymore tavsiye ederim daha stabil çalışıyor bence. Ayalarıma gelecek olursa şöyle ayarlarım :
Gpu saat hızı 1630 a sabit, bu da sanırım -19 falan düşürmeye denk geliyor
Gpu voltaja ellemedim otomatik de
Gpu memory speed 1900 de
Power ayarı otomatik
Fan ayarı otomatik

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Evet ayarları değiştirdim. Ben de değiştirmeden 53 54 alıyordum lolminer da. Ama claymore tavsiye ederim daha stabil çalışıyor bence. Ayalarıma gelecek olursa şöyle ayarlarım :
Gpu saat hızı 1630 a sabit, bu da sanırım -19 falan düşürmeye denk geliyor
Gpu voltaja ellemedim otomatik de
Gpu memory speed 1900 de
Power ayarı otomatik
Fan ayarı otomatik
Allah allah, benim değerlerim de şöyle;
GPU Clock: 1500
Memory Clock: 3700
Fan Speed: %50
Power Target: 70
GPU Fan Speed: %49
GPU Temperature,C: 53
GPU Power,W: 132
Memory Temperature,C: 82
Junction Temperature,C: 61

fakat max 51 hashrate gördüm... 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı