RX 5700 XT model önerisi

ASUS TUF ya da Sapphire olabilir

ASUS garantiyle sorun yaşadım hiç bakmam

Evet şu an ASUS kartım garantide. Parça bekliyorlarmış, hikaye... Aynı şekilde gönderecekler. Değişime sokmak istemiyorlar sanırım THH'ye gideceğim.

Marka model ne acaba, geçenlerde bir arkadaş 2070 Super'le ilgili şikayetlerini yazıyordu. Kırpılmış kartlardan almanı önermem.

Hocam THH ye verdim Haklı Çıktım Paramı aldım ASUS'da adam akıllı garantiyle ilgilenen yok Bi De MSI ilgilenmiyormuş Geçen 2 Ci sistemde görüntü vermedi A320 MSI Garantiyi aradım Servise verdim Yenisini Gönderdiler ASUS Hep AMD'de Batırdı Soğutmada RX 5700 RX 5700 XT'de TUF Modeller berbat STRIX'i Aşırı Batırdılar

ASUS TUF'dan uzak durun berbat bir kart.

Vega 64 vardı bende ASUS STRIX Kart boşta 70 dereceyi gördü GTX 1050 Ti Taktım 30 Derecede Baya Sorun yaşadım THH Verdim 1 Ay 2 Ay Sürdü Paramı aldım Geri Bu Sorun ASUS'un AMD ekran kartlarında vardı yıllardır böyle

Son düzenleme:
Evet şu an Asus kartım garantide. Parça bekliyorlarmış, hikaye... Aynı şekilde gönderecekler. Değişime sokmak istemiyorlar sanırım THH'ye gideceğim.

Marka model ne acaba, geçenlerde bir arkadaş 2070 Superle ilgili şikayetlerini yazıyordu. Kırpılmış kartlardan almanı önermem.
Asus Turbo, Gigabyte Windforce, Palit JS, Inno 2X OC.
Hepsi de kaliteli markalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı