ADAAAAAAAAAAM
Centipat
ASUS TUF YADA SAPPHİRE olabilirMerhabalar arkadaşlar, RX 5700 XT 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. Hangi model önerirsiniz?
ASUS TUF YADA SAPPHİRE olabilirMerhabalar arkadaşlar, RX 5700 XT 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. Hangi model önerirsiniz?
ASUS TUF ya da Sapphire olabilir
Evet şu an ASUS kartım garantide. Parça bekliyorlarmış, hikaye... Aynı şekilde gönderecekler. Değişime sokmak istemiyorlar sanırım THH'ye gideceğim.
Marka model ne acaba, geçenlerde bir arkadaş 2070 Super'le ilgili şikayetlerini yazıyordu. Kırpılmış kartlardan almanı önermem.
Asus TUF dan uzak durun berbat bir kart.ASUS TUF YADA SAPPHİRE olabilir
ASUS TUF'dan uzak durun berbat bir kart.
Asus Turbo, Gigabyte Windforce, Palit JS, Inno 2X OC.Evet şu an Asus kartım garantide. Parça bekliyorlarmış, hikaye... Aynı şekilde gönderecekler. Değişime sokmak istemiyorlar sanırım THH'ye gideceğim.
Marka model ne acaba, geçenlerde bir arkadaş 2070 Superle ilgili şikayetlerini yazıyordu. Kırpılmış kartlardan almanı önermem.
Sapphire mi Kullanıyorsunuz ?İncehesaptan saphire aldım. Sıkıntılı çıktı. Başka bir saphire ile değiştirildi. Ankaradaki AMD bayisi değiştirdi. Nitro değildi modelim.
Sapphire mi Kullanıyorsunuz ?
Pulse ?Şuan evet
Pulse ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.