RX 5700 XT model tavsiyesi

Şuanki sisteminiz kaç TL'dir? FPS oyunlar da kaç FPS alıyorsunuz Crysis türü oyunlarda kaç FPS alırsınız ya da benzeri türü oyunlarda?

Çoğu yere bakmıştım çoğu sorun giderildiği yazıyordu.

Ah be güzel kardeşim, RX 5700 serisindeki sorunlar bu kadar aşikar iken çoğu yerli yabancı forum sitelerinde ve AMD'nin kendi forumlarında açılan şikayet konuları bu kadar fazla iken, kartı 3-5 sorunsuz kullanan arkadaştan burada seni ikna edecek bir şeyler duymaya çalışıyorsun. Yapma güzel kardeşim, ben yaptım o hatayı sen yapma diye konuda tecrübelerimi de paylaştım.
Tabi ki aldığın kart sorunsuz da çıkabilir. Fakat bu kadar fazla sorun yaşayan varken, bu kumarı oynamaya değer mi. Yazık az parada değil oynayacağın kumar.

Haklısın tabii ama 2070'ler de aşırı pahalı 4.000TL lik ekran kartı neredeyse 2080 yaklaşıyor 2070S le kafa kafaya eğer düzelmişse bence bu kumarı oynamaya değer. Fikirlerini söylediğin için teşekkür ederim .

Şuanki sisteminiz kaç TL'dir? FPS oyunlar da kaç FPS alıyorsunuz Crysis türü oyunlarda kaç FPS alırsınız ya da benzeri türü oyunlarda?
Şu anki fiyatından haberim yok. Ben topladığım dönemde monitör dahil 8350 TL tutmuştu. Gözlemlediğim kadarı ile sorun yaşamayanların geneli Nitro+ modelini kullanıyor. Bu sizde sorunsuz kullanırsınız anlamına gelmiyor. Ben kendi deneyimlerimi aktardım ama bazı arkadaşlar zorla aldırmaya çalışıyoruz sanıyor. İyi yönünü nasıl aktarıyorsam kötü yönünü de öyle aktarıyorum. FPS konusunda A.C odessy oynuyorum ve 4K ultrada 35-40 FPS, 2K ultrada 70-75 FPs civarı vermekte. Crysis oyununu en son 6 sene önce oynamıştım hiç test etmedim onu.

Benim 2K takıntım yok. 1080P Ultra bana fazlasıyla yetecektir. Ben de Nitro+ düşünüyorum en iyisi o diyorlar zaten. Soğutma olsun frekans olsun.

2070S'ler iyi ama XT'lere göre aşırı pahalılar. Sorunsuz bir tane bulabilirsem uzun ömürle kullanabilirim 3 yıl falan.

Sizin kasanız toplam kaç TL şu an?
Şu an sadece kasa 10 k civarı. VATANBİLGİSAYAR'dan toplamıştım kasayı. Dolar vs... baya artmış fiyatlar. KDV indirimi ile toplamıştım sizde öyle yapın.

Şu an sadece kasa 10 k civarı. Vatan Bilgisayar'dan toplamıştım kasayı. Dolar vs... Bayağı artmış fiyatlar. KDV indirimi ile toplamıştım sizde öyle yapın.

Tek tek benim için çok zor toplu almak ya da toplu kasa parçası değiştirmek daha iyi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…