Daha fazla
Zaten sizin yaptıklarınız çoğu bütçeyi aşar ve stok yok.
Ben daha iyi bir PSU ile şöyle bir şey alırdım:
![]()
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 3.60ghz 35mb Am4 Fanlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
![]()
MSI B450 GAMING PRO CARBON AC AM4 DDR4 3466(OC) HDMI DP M.2 USB3.1 WI-FI ATX Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI B450 GAMING PRO CARBON AC AM4 DDR4 3466(OC) HDMI DP M.2 USB3.1 WI-FI ATX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
(SE modeli olarak belirtilmiş eğer ARGB fanlı gelmezse iade edin direkt)Sapphire Nitro+ Special Edition AMD Radeon RX5700XT 8GB Fiyatı
Sapphire Nitro+ Special Edition AMD Radeon RX5700XT 8GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam anakartı biraz daha yeni nesil düşünüyorum B450 geleceğe yönellik olmaz.
Gerçi sıvı soğutma alacaksın galiba dengelersin onla. Çünkü 5700 XT voltaj çekmeyi agresif çalışmayı seven kart ve 'junction temp ' denilen kavşak sıcaklığı değerleri yüksek.
Farkındayım teşekkürler.