RX 5700 XT-R5 3600 sistem nasıldır?

Zaten sizin yaptıklarınız çoğu bütçeyi aşar ve stok yok.

Ben daha iyi bir PSU ile şöyle bir şey alırdım:
(SE modeli olarak belirtilmiş eğer ARGB fanlı gelmezse iade edin direkt)

Hocam anakartı biraz daha yeni nesil düşünüyorum B450 geleceğe yönellik olmaz.
Gerçi sıvı soğutma alacaksın galiba dengelersin onla. Çünkü 5700 XT voltaj çekmeyi agresif çalışmayı seven kart ve 'junction temp ' denilen kavşak sıcaklığı değerleri yüksek.

Farkındayım teşekkürler.

Hocam anakartı biraz daha yeni nesil düşünüyorum B450 geleceğe yönellik olmaz.
B450 anakartlar ile 4. nesil desteği kesinleşti ve büyük ihtimalle AM4 soketin sonu 4. nesil ile gelicek.

Attığım anakart B450 anakartların en iyisi denebilir.

Asıl avantaj ve önemli olan PSU tercihi en fazla fiyatı artıran etmen o benim yaptığım sistemde.

B450 anakartlar ile 4. nesil desteği kesinleşti ve büyük ihtimalle AM4 soketin sonu 4. nesil ile gelecek.

Attığım anakart B450 anakartların en iyisi denebilir.

Asıl avantaj ve önemli olan PSU tercihi en fazla fiyatı artıran etmen o benim yaptığım sistemde.

Hocam orta seviyede bir B450 anakart alıp ilerde AM5 gelince yeni anakart ve ilem.

B550 AM4 soket olacak ama BIOS Update ile diğer işlemciler desteklenecekmiş.
Kaynak: Yeni B550 Anakartlar hakkında bilmeniz gereken 8 özellik - PC Hocası

Hocam o zaman en mantıklısı B550 ben bekleyip B550 alayım.

Hocam orta seviyede bir B450 anakart alıp ilerde AM5 gelince yeni anakart ve ilem.

Hocam o zaman en mantıklısı B550 ben bekleyip B550 alayım.

Bencede B550 100 TL daha pahalı olacak B450'ye göre ilk lansmanda daha pahalı olur lansmandan 15 gün sonra 600 TL bandına düşer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı