Adem Yıldız_
Megapat

Kardeş sen çok akıllısın ya.
Vallahi RX5700 XT alıp Low ayarlarda oynayacak kadar akıllı değilim ama iltifatın için teşekkürler
Kardeş sen çok akıllısın ya.
Yani tek Warzone diye bir yok oyun dünyada değil mi. PUBG gir bakalım RX 570 ile ranked 144 Hz oynayabilecek misin?
SMT kapalı olduğu için Warzone'da işlemci kullanımı sürekli %70-95 Aralıklarında geziyor. Oyun içi FPS değerlerim 150'den daha yükseğe çıktıkça ani droplar giriyor.
Bu durumun önüne geçmenin bir yolu var mıdır?
Oyun ayarlını düşürmek veya alçaltmak CPU kullanımına etki eder mi?
1080P Low'da oynuyorsanız normal değerler neredeyse tüm yük işlemcide. Ya ayar yükseltmelisiniz ya da HDR ile 2K çozunurluge alip 2K'da Low oynayabilirsiniz ancak boyle çozulur sorun.
1080P oyunculuk icin 5600XT daha doğru bir seçim olurdu.
Neden SMT kapalı ki?
Başka bir çözüm ise FPS'i RivaTuner üzerinden sabitlemek. 144Hz bir monitörün varsa 143.990'a sabitle. Bu sayede dropların önüne geçbilirsin diye düşünüyorum.
GPU kullanımı %99-90.
Ayarları Ultra'ya çekme taraftarı değilim, fazladan görüntü kirliliği oluşuyor.
Deneyeceğim.
RAM G.Skill 8x8 3466MHz.
Rekabetçi oyuncusu değilsin belliki, espor da rtx 2080ti'n da olsa ayarları düşürür ve 1080p de oynarsın.Vallahi RX5700 XT alıp Low ayarlarda oynayacak kadar akıllı değilim ama iltifatın için teşekkürler![]()
Ben ilk yazdığını yanlış anlamışım GPU %75 diye anladım. Meseleye gelecek olursak hem CPU %75, hem de GPU %99 olma şansı çok zor bir sıkıntı var o işte. Görev yöneticisinden CPU harcayan programları bir kontrol et. Çünkü senin işlemcin %75 ise GPU %60-75'lere düşmesi gerekir. GPU %99'da iken CPU %75'lere çıkmaz, ancak assains Creed Origins ve odessey müstesna. Bu iki oyun fena CPU yiyor.
Rekabetçi oyuncusu değilsin belliki, espor da RTX 2080 Ti'n da olsa ayarları düşürür ve 1080P'de oynarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.